sobota, 29. julij 2017

Star avto unovčite za denar 040 127 873

Imate star avto in se bojite ce ga ne prodate takoj ko dobite novo vozilo, da vam bo ostal doma na parkirišču in boste cez čas ga morali dati brezplačno za staro železo.
Naše podjetje vam ponuja rešitev v odkupu starega avta za gotovino.Daner pa prejmete takoj.
Ne čakajte ko avto odjavite iz prometa da vam po nepotrebnem stoji dalj casa parkiran ker vrednost starga vozila samo pada in kmalu pade skoraj na ničlo.

Prodajte avtomobil preden star avto ki stoji zaradi neuporabe propade.Unovčite ga za denar se danes pokličite 040 127 873 in prišli bomo na ogled takoj ter se probali dogovoriti z lastnikom vozila za morebiten odkup avta.

Ko prenehate uporabljat vaš star in če ga še želite unovčiti za denar je najbolje da poiščete na spletu nas Odkup vozil, Gregor Škulj s.p in odkupili bomo vaše vozilo ne glede na stanje.Kupujemo tudi vozila za avtoodpad, razgradnjo ali staro železo.


Vam je na avtu potekel tehnični pa ga nimate namen registrirati dalje.Takoj ukrepajte in ga prodajte saj ko star avto stoji dalj časa je veliko delov po določenem ćasu zanič, saj se mora star avto redno uporabljati če hočemo da je v funkciji za vožnjo.

Prodajate star avtomobil, ker se bojite stroškov za popravilo ki so vsak mesec večja?
Pri starem avtu se je potrebno odločiti ali popravljati avto v nedogled ali pa vzeti nov avto pa za ceno popravil pri starem avtu kijih morate mesečno plačati daše pelje.Bolje je vzeti kredit ali leasing pa še nov avto imate ki se nekaj časa ne bo kvaril, če pa kaj nepredvidljivega pride pa je tao ali tako v garanciji.

Oddajte ali prodajte star avto na podgorsek2006@gmail.com

www.avto-zero.si 

 



Ni komentarjev:

Objavite komentar