ponedeljek, 24. julij 2017

Kupim Renault Master 040 127 873

Gotovinski odkup dostavnih gospodarskih vozil znamke Renault Master od letnika 1996 dalje voznih ali nevoznih vrste kombi, furgon ali kamionet.
Prodajate vaše rabljeno gospodarsko dostavno vozilo francoskega proizvajalca Reno?
Pokličite podjetje ki ima tel številko 040 127 873 in dogovorili se bomo za takojšen odkup avtomobila oz.vašega dostavnika.
Kupim rabljen služben kombi zaprt furgon brez sedežev ali pa kombinirano vozilo z eno vrsto sedežev in tovornim prostorom.
Imam za prodati v podjetju kombi ki ima šasijo s kabino in nadgradnjo kason? Ali kupite preko podjetja tudi tako gospodarsko vozilo kasonarje vste Master?
Kupujemo vse vrste, velikosti in dimenzije ter rabljenih dostavnih vozil francoskega proizvajalca Renault vozil z šasijo z različnimi nadgradnjami lahko s ceradar, kiper ali kasonar.
V našem podjetju imamo več starih kombijev s sedeži ki pa mislimo prodati vozni park.Nekaj je  pokvarjenih kombijev, malo udarjenih v srednjem in slabem stanju.
 Ali ste pripravljeni kupiti tudi pokvarjen dostavni avtomobil kjer je potrebna menjava celotne turbine, motorja ali menjalnika komplet s sklopko ter vztrajnikom?
Odkupimo takoj tudi vse vrste gospodarskih lahkih dostavnikov ki so močno pokvarjeni, totalno zaribani z popolnoma uničeno mašino in avte ki imajo polomljen nedelujoč turbo polnilnik. ali okvara injektorjev ter diesel črpalke.

Imam poškodovan razbit dostavnik vrste kamionet s šasijo,  ki pa je last fizične osebe in ob nakupu ni bilo možno poračunati DDV-ja.Ali odkupujete za gotovino tudi kasonarje in ceradarje ki so utrpeli poškodbo na šasiji?
Kupim seveda vse razbite poškodovane in karambolirane dostavne avtomobile ki imajo udarjeno šasijo različnih nadgradenj kot so hladilnik, ceradar s ponjavo in kasonar.

Svoj tovorni kombi sem karamboliral ima pa eno vrsto sedežev vrste furgon tako da je ocenjen iz strani zavarovalnice totalka.Ali kupite delno sesute, zbite nevozne, stolčene in zaletene gospodarske avtomobile ki so namenjeni za dejavnost?
Odkupujem za naprej znanega trgovca z rablje tudi gospodarske dostavna vozila ki so delno ali močno udarjeni vrste šasija s enojno ali dvojno kabino, vozila pick-up z ročnim navadnim menjalnikom ali pa avtomatskim menjalnikom.

Za gotovino kupimo rabljen nepoškodovan vozen dobro ohranjen redno vzdrževan kombi , lahko je pa srednje ali pa zelo slabo ohranjen zvožen, izrabljen, podrsan ki je lahko z veliko prevoženih kilometrov.

Kupim dostavnik Renault Master v vsakem stanju na podgorsek2006@gmail.com

Spletna stran kjer je obrazec za odkup vseh gospodarskih vozil znamke Renault www.avto-zero.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar