sobota, 22. julij 2017

Kupim Nissan Pick-up 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenih terenskih vozil Nissan Pick up ki so  registrirani normalno vozni s štirikolesnim pogonom  4 WD ter nevozni lahko neregistrirani ki so lahko z pogonom samo na sprednji par koles.
Prodajate terenca znamke Nissan? Kupujemo rabljene novejše odlično in dobro ohranjene in  starejša trenska vozila v slabem ter srednjem stanju japonskega proizvajalca avtomobilov Nissan.
Rabljena terenska vozila so lahko tudi zelo slabo ohranjena skoraj uničena tako zunaj karoserija vozila kot notranjost avtomobila.
Odkupujemo terenske avtomobile od podjetij vozne ohranjene z dobrim delujočim motorjem ter terenska vozila SUV ki imajo slabši oz. slab motor z napako ali kakšno hibo na menjalniku, sklopki ali vztrajniku.
Kupujemo pa seveda tudi nevozne terenske avte ki imajo pokvarjeno nedelujočo turbino, motor oz.mašino ali turbo polnilnik ki je v popolni okvari in je nedejujoč.

Imate rabljenega starega terenca in bi ga rad bi prodali, ampak moj avto ni v dobrem stanju.Ali odkupite gotovinsko tudi take terence ki imajo veliko napak, prask, razne hibe na laku, okvare ali poškodbe na karoseriji.
Kupimo seveda tudi take vozila vrste SUV ki potrebujejo manjša ali večja popravila karoserijska ali mehanska saj se naše podjetje ukvarja samo z takojšnim odkupom vseh vrst vozil v vseh stanjih ne glede na poškodbo, okvaro ali totalko.Za odvoz poskrbimo mi.

Prodajam star rabljen zvožen terenec, ki je že dokaj izrabljen vendar še registriran in vozen, ampak mislim da naslednjega tehničnega pregleda ne bo naredil.
Zanima me če vaše podjetje ki oglaša da kupuje avte v medijih ter na spletu Odkup vozil, Gregor Škulj s.p tudi take terenska vozila ki imajo malo ali veliko več prevoženih kilometrov z raznimi pomankljivostimi, lahko so pa tudi potolčeni, popraskani ali podrsani od parkirišča oz. vsakodnevne uporabe.
Odkupimo preko firme tudi poškodovane lahko popolnoma nevozne in delno vozne karambolirane avte terenske in osebne vrste pic-up v kakršnemkoli stanju lahko so z pokvarjeno izrabljeno sklopko ali vztrajnikom.
Kupujem tudi zaletene zbite stolčene prevrnjene avte s 4 WD pogonom in terence s klasičnim navadnim 2 WD pogonom.

Ali vaše podjetje kupuje terenske avte ki so v dobrem stanju in višjega cenovnega razreda ki so brezhibni?
Kupim terenska vozila starejša ali pa mlajša višjega cenovnega razreda znamke Nissan v brezhibnem stanju ki so v dobri kondiciji.

V mojem terencu ki ga imamo kot družinski avto v motorju nekaj ropota in tolče tako da se sliši čuden zvok.Mehanik mi je dal mnenje da je verjetno še motor in da je večja okvara motorja ter da je verjetno zaribal na ležajih na glavni gredi ker se ropot povečuje z dodajanjem obratov.
Gotovinsko odkupim terenska vozila diesel ali bencin v kombinaciji z avtoplinom v okvari, zbite poškodovane terenska vozila ocenjene kot ekonomske totalke ter karambolirane totalno uničene prevrnjene avte pick-up totalke v celoti za nadomestne deles prenosom lastništva.

Za gotovino kupimo vse avte ki so lahko zelo polomljeni, močno poplavljeni, totalno zvrnjeni, naleteni od zadaj, potopljeni ter terence ki so poškodovani zaradi objestnosti ali vandalizma, delno  zažgane, močno zgorene ter terenske avte ki so poškodovani od toče.

Prodajate vašega rabljenega terenca, celega voznega, poškodovanega nevoznega ali v okvari našemu podjetju tako da lahko pišete na podgorsek2006@gmail.com

Za sam postopek prodaje rabljenega starega celega, stejšega okvarjenega ali novejšega poškodovanega vozila pa se lahko informirate na naši spletni strani.Pripravili smo veliko koristnih informacij okrog prodaje avta.Kliknete lahko na www.avto-zero.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar