sreda, 19. julij 2017

Odkupujemo lepe avtomobile 040 127 873

Gotovinsko odkupujemo lepo ohranjene avtomobile ki so lahko vozni redno servisirani, ter poškodovana vozila ki so bila pred nesrečo v lepem brezhibnem popolnoma delujočem stanju.
Ste lastnik lepega avta ki je star 10 let in bi radi iztržili dobro solidno cena za vaš avto, ki je kljub starosti še vedno lep?
Najbolje je da očuvano rabljeno vozilo prodate podjetju ki kupi skoraj vsak rabljen avto z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p 

Sem lastnik zelo lepega redno čiščenega avta, pa me zanima kdo bi kupil tak lep avto ki pa je že malo v letih ampak je še dokaj lep za svoja leta?
Na tel številki 040 127 873 se oglaša podjetje ki gotovinsko odkupuje prav take avtomobile ki so lepega izgleda, lahko pa so tudi starejši.

Pred prometno nesrečo je bil moj avto v zelo lepem stanju.Sedaj pa je karamboliran.Ali odkupujete tudi lepe razbite avte ki so toliko poškodovani da so totalka?
Kupujemo vozne ter nevozne avte ki s v lepem stanju, lahko pa so tudi pokvarjeni ali v okvari.

Kupimo lep avto ne glede na starost.

Če bi radi dobili dobro korektno odkupno ceno za va avto ki je v lepem dobrem stanju nam pišite na podgorsek2006@gmail.com 

Kakšne uporabne informacije pa lahko pridobite tudi na strani ki ponuja odkup avtomobilov www.avto-zero.si 

 Za prodat vaš rabljen avto me kontaktirajte kar preko telefona.





Ni komentarjev:

Objavite komentar