sobota, 8. julij 2017

Kupim Nissan X-Trail 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenih terenskih vozil Nissan X-Trail voznih ter nevoznih.
Projajete avto znamke Nissan? Kupujemo preko podjetja rabljene novejše ali starejše terence japonskega proizvajalca Nissan.
Vozila so lahko dobro, srednje, slabo in zelo slabo ohranjena skoraj uničena tako zunajnost vozila kot notranjost avtomobila.
Odkupujemo terenske avtomobile vozne z dobrim motorjem ter vozila SUV ki imajo slabši motor, napako na menjalniku sklopki ali vztrajniku.
Kupujemo pa seveda tudi terenske avte ki imajo pokvarjeno turbino ali turbo polnilnik v okvari.

Rad bi prodal terenca Nissan ampak avto ni v najboljšem stanju.Ali odkupite tudi take terence ki imajo napake, razne hibe, okvare ali poškodbe.
Kupimo tudi take vozila SUV ki potrebujejo popravila karoserijska ali mehanska saj se naše podjetje ukvarja z odkupom vseh vrst vozil v vseh stanjih ne glede na poškodbo, okvaro ali totalko.

Prodajam star terenec Nissan ki je že dokaj izrabljen vendar še registriran in vozen.
Zanima me če vaše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p kupuje tudi taka terenska vozila ki imajo malo več prevoženih kilometrov z raznimi pomankljivostimi, lahko so tudi potolčena ali podrsana?
Odkupimo poškodovane in karambolirane avte terenske ter osebne v kakršnemkoli stanju lahko so z pokvarjeno sklopko ali vztrajnikom.
Kupujem tudi zaletene razbite avte s 4 WD pogonom in terence s klasičnim navadnim 2 WD pogonom.

Ali vaše podjetje kupuje terenske avte ki so v dobrem stanju in višjega cenovnega razreda?
Kupim terenska vozila starejša ali pa mlajša višjega cenovnega razreda.

V mojem terencu nekaj ropota.Mehanik mi je rekel da je verjetno večja okvara motorja ter da je verjetno zaribal na ležajih.
Gotovinsko odkupim terence v okvari, zbite poškodovane ekonomske totalke ter karambolirane totalno uničene prevrnjene totalke.

Za gotovino kupimo polomljene, poplavljene, zvrnjene, naletene, potopljene, terence ki so poškodovani zaradi objestnosti ali vandalizma, zažgane, zgorene ter terenske avte ki so poškodovani od toče.

Skratke če prodajate terenca, celega, poškodovanega ali v okvari nam pišite podgorsek2006@gmail.com

Za sam postopek prodaje pa se lahko informirate na naši spletni strani www.avto-zero.si


 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar