četrtek, 6. julij 2017

Bi se radi znebili avta? Odkupujemo vozila 040 127 873

Prodajate rablen vozen ali nevozen avto in bi se ga radi hitro znebili ter prodali hitro za gotovino?
Rešitev je preprosta.Rabljen avtomobil prodajte podjetju ki se profesionalno ukvarja z odkupom vozil v vseh stanjih z imenom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.
Tako da če je stanje avta ter odkupna cena sprejemljiva bomo avto odkupili ne glede na stanje po celi državi z lastnim brezplačnim odvozom z avtovleko.Seveda pa tudi uredimo dokumentacijo za vaš rabljen avto ki vsebuje odjavo vozila iz prometa, prenos lastništva ter lokacijo vozila.
Moram prodati avto?Kdo bo takoj kupil moj avomobil?Imam avto pa rabim gotovino.Avto bi prodal takoj za gotovino.Ali ima kdo rešitev?
Edina rešitev ki jo sprejemljiva za vas je v takojšnem gotovinskem odkupu avtomobilov ter terencev ki jo ponuja podjetje ki ima spletno stran www.avto-zero.si

Podjetje kupuje avte takoj ne glede na stanje lahko so totake, v pokvarjenem stanju ali v razbitem karamboliranem ali poškodovanem stanju.

Skratka za takojšni hitri odkup vozil za gotovino pkličite 040 127 873 ali pišite na podgorsek2006@gmail.com

Odzvali se bomo takoj in kupili bomo takoj avto.Denar bomo nakazali če je znesek nad 5000 evrov.Če je pa odkupna cena manjša kot 4500 evrov bomo pa dali denar na roko.


Kupujemo tudi avte v okvari.

 
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar