sreda, 12. julij 2017

Kupim Toyota Hi-Lux 040 127 873

Gotovinski odkup in odkup vozil za gotovino rabljenih dostavnih vozil pic up znamke Toyota Hi-Lux voznih ter nevoznih.
Prodajate avtomobil Toyota pick-up vrste Hi-Lux in bi ga radi hitro prodali ker potrebujete denar ter vam je prevelik?
Pokičite našo firmo na telefon 040 127 873 in odkupili bomo vaš pick-up z dvojno kabino v vsakem stanju.

Bi radi takoj in hitro prodali vaš služben avto Hi Lux? Prodajte ga nam prišli bomo na ogled vozila na dom ter odkupili bomo avto takoj za gotovino. Uredili vse potrebno v zvezi z odjavo vozila in prenosom lastništva na novega lastnika.
Imam za prodati pick upa Toyota ki je star 10 let letnik 2007.Ali kupite tudi tako stare avte ki imajo že malo obrabljeni ter imajo že kar nekaj pomankljivosti glede na prevožene kilometre?
Za gotovino kupujemo Toyote tudi osebne avte starejše, seveda pa tudi mlajše v vseh stanjih lahko s poškodbo, okvaro ali napako.
V podjetju imamo pokvarjen avto s sedeži vrste pic up z dvonjo kabino ki ga uporabljam tudi privat pa mislim da se je pokvaril motor, ker je začel ropotati tako da je dal mehanik mnenje da je avto v večji okvari.
Ali kupite v vašem podjetju tudi pokvarjene dostavne avte in vozila pick up v okvari?
Odkupimo tudi pic upe ki so pokvarjeni, zažgani, zaleteni, prevrnjeni, nevozni, zaribani z večjo ali manjšo okvaro.

Iz mojega avta ki ga uporabljem tudi za prevoze v mojem podjetju sem bil udeležen v protni nesreči in sem naredil ekonomsko totalko.Močno sem ga razbil, ampak zavarovalnica meni da ga je še možno popraviti in naprej voziti.
Ali kupite totalno zbite sesute razbite stolčene zaletene zvrnjene avtomobile japonske firme Toyta?
Odkupujem v našem podjetju tudi uničene totalno ali pa delno poškodovane pic up vozila ki so obrovnavani na zavarovalnici kot ekonomska totalka z ročnim 6 stopenjskim menjalnikom ali pa avtomatskim samodejnim menjalnikom..

Za gotovino kupim oz.odkupim vozilo terensko ali cestno s štirikolesnim pogonom 4×4 znamke Toyota Hi-lux, ne glede na prevožene kilometre in stanje vozila ki je lahko las podjetja ali pa posameznika fizične osebe.

Kupujemo pick up vozilana podgorsek2006@gmail.com

Spletna stran kjer dobite obrazec za odkup vozil, terence ter vozil pick-up v vseh stanjih www.avto-zero.si


Ni komentarjev:

Objavite komentar