sobota, 1. julij 2017

Kupim Volkswagen Crafter 040 127 873

Gotovinski odkup dostavnih gospodarskih vozil znamke Volkswagen Crafter voznih ali nevoznih vrste zaprt furgon.
Prodajate dostavno vozilo VW Crafter?
Pokličite podjetje ki ima tel številko 040 127 873 in dogovorili se bomo za takojšen odkup avtomobila oz.vašega dostavnika.
Kupim rabljen služben kombi zaprt furgon brez sedežev ali pa kombinirano vozilo z eno vrsto sedežev in tovornim prostorom.
Imam za prodati v podjetju kombi ki ima šasijo s kabino? Ali kupite preko podjetja tudi tako gospodarsko vozilo Crafter?
Kupujemo vse vrste in dimenzije ter velikosti dostavnih vozil neškega proizvajalca Volkswagen vozil z šasijo z različnimi nadgradnjami lahko s cerado, kiper ali kasonom.
V našem podjetju imamo star kombi s sedeži ki pa mislim da se je pokvaril motor, tako da predvidevamo da je avto v večji okvari.
 Ali bi kupili tudi pokvarjen dostavni avtomobil kjer je potrebna menjava turbine, motorja ali menjalnika?
Odkupimo takoj tudi vse vrste lahkih dostavnikov ki so pokvarjeni, zaribani z popolnoma uničeno mašino in avte ki imajo polomljen nedelujoč turbo polnilnik.

Imam poškodovan dstavnik vrste kamionet ki pa je last fizične osebe in ob nakupu ni bilo možno poračunati DDV.Ali odkupujete tudi kasonarje in ceradarje ki so utrpeli trk ki imajo deformirano šasijo?
Kupim seveda vse razbite poškodovane in karambolirane avtomobile ki imajo zvito šasijo vseh nadgradenj lahko hladilnik, ceradar, kasonar ali pa nizek in kratek furgon L1H1.

Svoj potniški kombi se razbit ima pa sedeže tako da je ocenjen totalka.Ali kupite delno sesute, zbite, stolčene in zaletene gospodarske avtomobile?
Odkupujem za naprej znanega kupca tudi gospodarske dostavnike ki so delno ali močno udarjeni vrste šasija s enojno ali dvojno kabino, vozila pick-up z ročnim klasićnim menjalnikom ali pa avtomatskim samodejnim menjalnikom.

Za gotovino kupimo Volkswagen Crafter rabljen nepoškodovan dobro ohranjen, lahko pa srednje ali pa slabo ohranjen zvožen ter podrsan.

Kupim kombi Crafter na podgorsek2006@gmail.com

Spletna stran kjer je obrazec za odkup vseh gospodarskih vozil Volkswagen www.avto-zero.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar