sobota, 15. julij 2017

Kupim Nissan Qashqai 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenih terenskih vozil Nissan Qashqai  registriranih voznih s štirikolesnim pogonom ter nevoznih neregistriranih ki so lahko z pogonomna sprednji par koles.
Projajete terensko vozilo znamke Nissan? Kupujemo rabljene novejše dobro ohranjene ali starejše terence v slabem ter srednjem stanju japonskega proizvajalca podjetja Nissan.
Terenska vozila so lahko tudi v zelo slabo ohranjena ki so skoraj uničena tako zunaj vozila kot znotraj avtomobila.
Odkupujemo terenske avtomobile vozne ohranjene z dobrim delujočim motorjem ter terenska vozila SUV ki imajo slabši motor, napako ali hibo na menjalniku sklopki ali vztrajniku.
Kupujemo pa seveda tudi terenske avte ki imajookvarjeno oz. pokvarjeno turbino, motor ali turbo polnilnik ki je v popolni okvari.

Imate rabljenega terenca in bi ga rad bi prodali, ampak vas moram opozoriti da avto ni v dobrem stanju.Ali odkupite za gotovino tudi take terence ki imajo veliko napak, razne hibe, okvare ali poškodbe na karoseriji.
Kupimo seveda tudi take vozila SUV ki potrebujejo manjša ali večja popravila karoserijska ali mehanska saj se naše podjetje ukvarja z takojšnim odkupom vseh vrst vozil v vseh stanjih ne glede na poškodbo, okvaro ali totalko.

Prodajam star rabljen terenec, ki je že dokaj izrabljen vendar še registriran in vozen.
Zanima me če vaše podjetje ki oglaša da kupuje avte Odkup vozil, Gregor Škulj s.p tudi take terenske avte ki imajo malo ali veliko več prevoženih kilometrov z raznimi pomankljivostimi, lahko so pa tudi potolčeni, popraskani ali podrsani od parkirišča oz. vsakodnevne uporabe.
Odkupimo poškodovane lahko nevozne in delno vozne karambolirane avte terenske ter osebne v kakršnemkoli stanju lahko so z pokvarjeno sklopko ali vztrajnikom.
Kupujem tudi zaletene razbite stolčene prevrnjene avte s 4 WD pogonom in terence s klasičnim navadnim 2 WD pogonom.

Ali vaše podjetje kupuje terenske avte ki so v dobrem stanju in višjega cenovnega razreda?
Kupim terenska vozila starejša ali pa mlajša višjega cenovnega razreda znamke Nissan.

V mojem terencu ki ima bencinski motor nekaj ropota in tolče v motorju.Mehanik mi je rekel da je verjetno še motor in da je večja okvara motorja ter da je verjetno zaribal na ležajih ker se ropot povečuje.
Gotovinsko odkupim terenska vozila diesel v okvari, zbite poškodovane terenc ocenjene kot ekonomske totalke ter karambolirane totalno uničene prevrnjene totalke v celoti za nadomestne dele.

Za gotovino kupimo avte ki so lahko polomljeni, poplavljeni, zvrnjeni, naleteni, potopljeni, terence ki so poškodovani zaradi objestnosti ali vandalizma, zažgane, zgorene ter terenske avte ki so poškodovani od toče.

Prodajate terenca, celega, poškodovanega ali v okvari nam pišite podgorsek2006@gmail.com

Za sam postopek prodaje rabljenega celega, starega okvarjenega ali novejšega poškodovanega vozila pa se lahko informirate na naši spletni strani kliknte na www.avto-zero.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar