četrtek, 17. avgust 2017

Kupujemo avte Suzuki 040 127 873

Kupujemo rabljene vozne in nevozne avte znamke Suzuki v vseh stanjih in vseh modelov ter letnikov od dobro, slabo, zelo slabo ter srednje ohranjenih Ignis, Jimny, Kizashi, Swift, SX4, SX 4 S-Cross, Vitara, Grand Vitara.

Kupimo tudi delno karambolirane avtomobile in vozila v večji okvari japonskega proizvajalca osebnih in terenskih vozil Suzuki.
Kupim takoj stara avte Suzuki ki so lahko pokvarjeni, totalka zbiti nevozni poškodovani, karambolirani pogojno vozni ali zaribani pokvarjeni z okvaro motorja, menjalnika ali turbine.

Kupujem stare avtomobile Suzuki registrirane ali neregistrirane vozne ali nevozne za gotovino po celi Sloveniji, ki so lahko z večjo napako, manjšo poškodbo ali totalno okvaro vseh letnikov.

Prodajate Suzukija rabljenega voznega, ker imate že kupljeno drugo vozilo? Našli ste firmo ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom Suzukija v različnih stanjih, trpežnih terenskih vozil, službenih avtomobilov, lahko tudi z več ali veliko prevoženih kilometrov.

Kupujemo gotovinsko rabljene avte Suzuki vseh letnikov lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih ali pa z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami na karoseriji ali pa na samem motorju, menjalniku ali turbini oz.turbo polnilniku.

Prodajte avto Suzuki kar preko interneta takoj za denar in brez stroškov oglašanja ki vas lahko spravijo ob živce in vam jemljejo dragoceni čas www.avto-zero.si

Za hitri brezplačni ogled na domu in gotovinsko plačilo se lahko dogovorite tudi preko pošte.
Pišite na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar