torek, 1. avgust 2017

Kupim Nissan Pathfinder 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenih vozil pih up znamke Nissan Pathfinder voznih ali nevoznih v vseh stanjih
Prodajate rabljen dostavni avtomobil Nissan in bi radi prodali brez da ga dajete na avtooglas?
Pokličite nas na telefon 040 127 873 in takoj odkupili bomo vaše vozilo pick-up za gotovino.

Razmišljate o prodaji vašega službenega avtomobila Pathfinder? Vozilo lahko prodate nam in ponudili vam bomo dobro odkupno ceno za vašega pick-upa ter uredili bomo vse potrebno v zvezi z odjavo vozila in prenosom lastništva na novega lastnika.
Prodati nameravam vozilo pick up znamke Nissan Pathfinder ampak je že star dobrih 10 let.Ali kupite v vašem podjetju tudi starejše pick-upe ki jih je potrebno po vsakodnevni uporabi ščistiti ter poservisirati za nadaljno prodajo v naši avtohiši.
Za gotovino kupujemo tudi avte nissan mlajše ter starejše ki so lahko malo podrsani, potolčeni ali pa potrebni temeljitega servisa.
V našem podjetju smo lastniki pick up vozila s sedeži z dvonjo kabino ki pa mislim da ima uničen motor tako da imamo služben avtomobil v okvari ki pa še vže.
Ali kupite avte v okvari ?
Odkupimo tudi pokvarjene avte ki so lahko zaleteni nevozni, močno zaribani z večjo ali manjšo okvaro na motorju turbini alimenjalniku.

Imel sem prometno nesrečo z vozilom pickup ki ga ki ga vozim privat ter službeno.
Ali kupite v firmi totalno močno zbite razbite stolčene zaletene avtomobile.
 
Odkupujem seveda tudi popolnoma uničene totalno ali pa delno poškodovane pic up vozila ki so ocenjeni kot ekonomska totalka z ročnim navadnim 6 stopenjskim menjalnikom ali pa avtomatskim samodejnim menjalnikom Nissan.

Za gotovino kupujemo avte Nissan s štirikolesnim pogonom 4×4 ne gledev kakšnem stanju se avto nahaja, koliko ima prevoženih kilometrov ki je lahko last podjetja ali pa posameznika fizične osebe.

Kupujemo avtomobile pick up na podgorsek2006@gmail.com

Naša spletna stran kjer lahko poiščete obrazec za odkup vozil, terencev ter vozil pick-up v vseh stanjih www.avto-zero.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar