nedelja, 6. avgust 2017

Kupim Peugeot Bipper 040 127 873

Prodajate vaš rabljen star dostavni avto znamke Peugeot modela Bipper? 
Naše podjetje odkupuje službene avte za gotovino vozne in nevozne registrirane vozne ter neregistrirane dostavnike ki potrebujejo razna popravila.
Doma imamo manjše tovotno vozilo Bipper ki smo ga imeli za dostavo lahkih pošiljk.Sprašuem vas  kdo odkupuje brez reklamacij take avtomobile ki so od podjetij v srednjem ter slabem stanju.
Avte dostavne manjše in večje odkupuje neko podjetje iz okolice Ljubljane.Mislim da kupijo dostavna vozila so lahko tudi v večji okvari ali pa poškodovani do te mere da so totalke in se ne popravljajo.

Naše podjetje ki je že iz imena razvidno Odkup vozil, Gregor Škulj s.p se aktivno ukvarja samo z odkupom gospodarskih vozil in dostavnikov v vseh stanjih lahko so tudi delno karambolirani ali pokvarjeni v večji okvari.

Se sprašujete kdo bo sploh kupil avto v okvarjenem stanju? Odgovor je preprost.Pokličite  040 127 873 in prišli bodo odkupiti vaš rabljen avtomobil ne glede na stanje.
Oglede opravljamo tudi pri vas doma.Brezplačen odvoz nevoznih vozil.
 
Odkupimo vozila furgon službena ki so namenjena za opravljenje dejavnosti od gospodarskih družb celih voznih ter delno voznih ali pa popolnoma nevoznih zaribanih vozil.

Kupimo rabljen novejši ali starejši avto vrste mali furgon Peugeot v vsakem stanju podgorsek2006@gmail.com


Podjetje predlaga ogled strani www.avto-zero.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar