četrtek, 24. avgust 2017

Kupim Nissan Juke 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenega vozila Nissan Juke odličnoohranjenega dobro vzdrževanega voznega in srednje ohranjenega ki ga je že malo načel  zob časa in prevoženi kilometri.
Odkup vozil ki potrebujejo večji generalni servis pri diesel vozilih in avtih predelanih na avto plin.

Naša firma je zanesljiva, ker kupuje rabljene avte na korekten način s takojšnim plačilo v gotovini.
Kupujemo lazje poškodovane vozne in malo pokvarjene še popravljive terence z avtomatskim menjalnikom s štirikolesnim pogonom na bencin, lahko v kombinaciji z avtoplinom.
Takojšni gotovinski odkup rabljenih terenskih vozil ki so dodarno predelani na LPG.
Odkup avtomobilov opravimo tudi na vašem domu.
 
Takoj odkupimo karambolirane nevozne avtomobile in vozila v okvari kiimajo različne nivoje dodatne opreme, lahko tudi z max možno dodatno opremo.
Kupimo totalka zaletene male terenske avte ocenjene iz strani zavarovalnice kot totalka ali ekonomska totalka za popravilo ali nadomestne dele.

Odkupim močno zariban z odpovedjo motorja ali totalno stolčen neuporaben služben terenec od firme.
Kupimtakoj tudi močno prevrnjen, malo zbit vozne ali delno podrsane avto potrebene manjšega rednega servisa ali večjega generalnega popravila.

Stare avte odkupimo tudi poškodovane in karambolirane ki so lahko podrsani, uničene totalno, delno zbite, malo poplavljene, delno zažgane, močno potopljene, poškodovane od vandalizema, poškodovane od toče in verižno naletene udarjena službena vozila.
Kupujemo registrirana terenska vozila od podjetij z dvo ali štirim kolesnim pogonom.

Realizacija zagotovljena hitro ali takoj na vašem domu, gotovina takoj po ogledeu, prenos lastništva takoj na novega lastnika in brezplačen odvoz nevoznih pokvarjenih ter poškodovanih avtomobilov z lastno avtovleko tako da je lahko vozilo tud v nevoznem stanju.

Odkup vozil, Gregor Škulj s.p z spletno stranjo www.avto-zero.si ima dosti uporabnih informacij  o prodaji in odkupu vozil.

Sprejem ponudb na E-pošto podgorsek2006@gmail.com




Ni komentarjev:

Objavite komentar