ponedeljek, 28. avgust 2017

Kupujemo avte Škoda 040 127 873

Odkup vozil. Gregor Škulj.s.p kupuje za gotovino rabljene vozne in nevozne avte znamke Škoda Citigo, Fabia, Octavia, Rapid, Roomster, Superb, Yeti.

Kupimo karambolirane dobro ohranjene avte in srednje ter slabo ohranjene avtomobile ki so lahko v  večji okvari terenske ali osebne.
Stare Škode kupim vseh modelov pokvarjene, totalka zbite neuporabne, nevozne, poškodovane, karambolirane ali pa zaribane pokvarjene z okvaro motorja, menjalnika ali turbine ki se je razletela na koščke.

Škode stare kupujemo registrirane ali neregistrirane vozne ali nevozne za gotovino po celi Sloveniji.
 Z lastnim odvozom odvazamo avte ki so lahko z večjo napako, manjšo poškodbo ali totalno okvaro kjer je potrebna menjava pogonskega dela.

Menjavate avto in bi radi starega hitro prodali, ki je sicer še vozen, ampak se vam mudi s prodajo ker imate že kupljeno drugo rabljeno ali novo vozilo? Pokličite 040 27 873, firmo ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom rabljenih novejših ali starejših vozil v vseh stanjih, od trpežnih zanesljivih terenskih vozil, službenih avtomobilov v kompletu ki imajo lahko tudi z veliko prevoženih kilometrov starejših letnikov z raznimi hibami ter napakami.

Kupujemo gotovinsko rabljene avte Škoda vseh letnikov lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih s servisno knjigo, neposkodovane ali pa vozila z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami in odrgninami na karoseriji ali pa z okvaro na samem motorju, menjalniku ali turbini oz.turbo polnilnikukjer je potrebna menjava okvarjenega dela.
Vaso rabljeno Škodo lahko prodate kar preko interneta takoj za denar in brez stroškov oglašanja hitro in učinkovito.
Prodajte avto podjetju.

Za hitri takojšni brezplačni ogled na domu in gotovinsko plačilo na domu se lahko dogovorite tudi preko povezave www.avto-zero.si

Pišite za gotovinski odkup vozil Škoda na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar