ponedeljek, 21. avgust 2017

Kupim Mazda BT-50 040 127 873

Gotovinski takojšni odkup in odkup vozil za gotovino rabljenih dostavnih vozil voznih ter nevoznih znamke Mazda BT-50.
Prodajate rabljen avtomobil, ker pick-upa ne potrebujete več?

Pokičite k nam v podjetje na telefon 040 127 873 in takoj bomo odkupili bomo vaš pick-up ne glede na ohranjenost avtomobila.

Prodajate vaš služben avto BT-50? Pridemo pogledat vozilo na dom ter odkupili bomo avtomobil takoj za gotovino. Uredili vse potrebno v zvezi z odjavo vozila in prenosom lastništva na novega lastnika na tehničnih pregledih.
Imam za prodati staro Mazdo vec ko 10 let?.Ali odkupite tudi tako stare avte ki imajo že malo obrabljeni ter imajo že kar nekaj pomankljivosti glede na prevožene kilometre in utrujeno šasijo?

Naše podjetje za gotovino kupuje tudi osebne avte Mazda starejše, seveda pa tudi mlajše v vseh stanjih lahko s poškodbo, okvaro ali napakovseh barv.
V našem podjetju imamo avto s sedeži vrste pic up z dvonjo kabino ki ga uporabljam tudi privat pa mislim da se je pokvaril motor in je zaribal, ker kar močno ropotati tako da je dal mehanik ugotovil da je pri pic-upu odpovedal motor tako da potebuje avto menjavo motorja ali generalno popravilo.

Ali kupite v vašem podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p tudi pokvarjene dostavne avte in vozila pick up v okvari?
Odkupimo tudi pic upe ki so pokvarjeni, nedelujoči, zažgani, zaleteni, prevrnjeni, nevozni, zaribani z večjo ali manjšo okvaro turbine, menjalnika ali pa pogonskega agregata-motorja.

Imam doma totalko p ne vem kaj bi z njo?Ali prodam ali probam popravit, saj še sam ne vem.Najraje bi prodal sesut avto.
 Ali kupite avte japonskega proizvajalca Mazda ki so totalno zbiti uničeni.
 
Odkupujem vozila tudi uničene totalke ali pa delno poškodovane pic up vozila ki so obrovnavani s strani zavarovalnici kot ekonomska totalka primerna za popravil, z ročnim 5, 6 stopenjskim menjalnikom ali pa avtomatskim samodejnim menjalnikom..

Za gotovino odkupim vozilo terensko vozilo služeno ali privat z razvidnim davkom ali brez DDV-ja.

Kupujemo pick up vozila Mazda na podgorsek2006@gmail.com

Spletna stran za odkup vozil pick-up ne glede na stanje je www.avto-zero.si


Ni komentarjev:

Objavite komentar