torek, 15. avgust 2017

Kupim Mercedes Sprinter 040 127 873

Odkup dostavnih vozil znamke Mercedes model Sprinter v dobrem stanju ali pa v malo slabšem normalno voznem dejujočem registriranem stanju, lahko tudi potolčen od parkirišča.
Odkupujemo potniške kombije in zaprte furgone od l 1999 dalje ki so lahko v slabem in zelo slabem stanju vozni ali nevozni v popolni okvari.
Prodajate kombinirano vozilo Sprinter službenega ali privat?
Probajte prodajo preko podjetja ki kupuje rabljene kombinirane avtomobile MB za prevoz oseb v kombinaciji s tovorom.
Odkup vozil, Gregor Škulj s.p. je podjetje ki ima osnovno dejavnost odkup vozil v vseh stanjih.

Povezava na splet od podjetja je www.avto-zero.si 

Kupujemo kombije za prevoz potnikov s sedeži celih, poškodovanih, totalke ali v okvari.

Rad bi  prodal služben kombi za gotovino ki je rabljen solidno ohranjen vozen brez posebnosti, registriran ter redno vzdrževan v našem podjetju?
Ali kupite tudi rabljene stare kombije ki so vsakdanji rabi s katerimi delajo naši delavci, tako da imajo kakšno prasko ali poškodbo na karoseriji?
Za gotovino kupimo tudi dostavne avte ki so voženi vsak dan, rabljeni brez večjih posebnosti lahko so registrirani tehnično izpravni ali neregistrirani brez tehničnega pregleda.

Prodajam star avto z več sedeži oz. kombi ki je v lasti podjetja služben, je bolj v slabem ali srednjem stanju z kar nekaj napakami in odrgnimami.Na pooblaščenem servisu so dali mnenje da ni primeren za odkup.
Ali tudi kupujete kombije zaprte furgone ki so od firm ki jih uradni servis noče odkupim?
Kupimo službene dostavnike modela Mercedes-Benz Sprinter zaprte furgon z eno vrsto sedežev ter odprte kombinirane z dvema vrstama sedežev v kombinaciji s pregrajenim tovornim prostorom za prevoz tovora.

Odkupimo takoj gospodarsko vozilo malo poškodovano ali močno karambolirano totalka, lahko pa je nevozen totalno pokvarjen v večji okvari, kjer je potrebno menjati kompletno mašino.
Kupim kombinirano vozilo z diesel CDI motorjem v okvarjenem stanju, s popolno odpovedjo motorja, menjalnika ali turbine.

Odkupim kombi v dobrem solidnem stanju od prvega lastnika redno servisiran ter vzdrževan s servisno knjižico.

Pri podjetjih plačilo samo preko računa.Pri fizičnih osebah pri nižjih zneskih pa je plačilo gotovinsko.

Če želite hitro prodati vaš stari dostavnik nam sporočite kaj prodajate na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar