torek, 22. avgust 2017

Kupujemo avte Subaru 040 127 873

Naše podjetje kupuje rabljene vozne in nevozne avte znamke Subaru v raličnih stanjih dobro, slabo, zelo slabo ter srednje ohranjenih in vzdrževanih BRZ, Forester, Impreza, Legacy, Outback, Tribeca, XV.

Kupimo karambolirane avte in avtomobilev večji okvari ki so laho osebni ali terenski.
Stare avte rabljene Subaru kupim pokvarjene, totalka zbite neuporabne nevozne poškodovane, karambolirane ali pa zaribane pokvarjene z okvaro motorja, menjalnika ali turbine ki se je razletela na koščke.

Subaruje stare kupujemo registrirane ali neregistrirane vozne ali nevozne za gotovino po celi Sloveniji,  z lastnim odvozom ki so lahko z večjo napako, manjšo poškodbo ali totalno okvaro kjer je potrebna menjava okvarjenega dela vseh letnikov.

Menjate avto in starega prodajate ki je sicer še vozen, ampak se vam mudi s prodajo ker imate že kupljeno drugo vozilo? Našli ste firmo Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom Subaru vozil v vseh stanjih, od trpežnih terenskih vozil, službenih avtomobilov v kompletu ki imajo lahko tudi z več ali veliko prevoženih kilometrov starejših letnikov.

Naša firma kupujemo gotovinsko rabljene avte Subaruvseh letnikov lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih s servisno knjigo ali pa vozila z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami in odrgninami na karoseriji ali pa z okvaro na samem motorju, menjalniku ali turbini oz.turbo polnilniku.
Subaruja prodajte kar preko interneta takoj za denar in brez stroškov oglašanja ki vas lahko spravijo ob živce in vam jemljejo dragoceni čas.Če vam je tak način prodaje blizu kliknite na www.avto-zero.si

Za hitri takojšni brezplačni ogled na domu in gotovinsko plačilo na domu se lahko dogovorite tudi preko pošte.

Pišite našemu podjetju na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar