petek, 6. oktober 2017

Kupujemo avte Opel 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenih avtov vseh letnikov Opel ponuja podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj.s.p
To je podjetje ki se ukvarja z odkupom avtov za gotovino rabljenih po Sloveniji novejših ter starejših voznih in nevoznih avtov znamke Opel Adam, Agila, Antara, Astra, Combo, Corsa, Frontera, GT, Insignia, Meriva, Mokka, Signum, Speedster, Tigra, Vectra, Zafira .

Kupujemo tudi avtomobile ki so delno ali malo karambolirani še normalno vozni, rabljene terence, novejše enoprostorce ki so lahko srednje ter slabo ohranjeni registrirani ali pa odjavljeni iz prometa neregistrirani.
Odkup opravimo takoj tudi za osebne avtomobile ki so z popolno ali delno odpovedja mašine ali pa so malo pokvarjeni primerni še za popravilo.
Stare rabljene avte Opel kupim ki so lahko različno ohranjenih od močno pokvarjenih, totalka zbitih sesutih neuporabnih, neregistriranih, nevoznih, poškodovanih, karamboliranih ali pa močno zaribanih nedelujočih pokvarjenih z okvaro motorja, avtomatskega ali ročnega menjalnika ali turbine ki ne deluje pravilno v višjih obratih.

Ople stare rabljene vožene starejše kupujemo za gotovino registrirane ali neregistrirane vozne, delno vozne ali nevozne po celi državi z svojim odvozom ter takojšnim prepisom vozila na novega lastnika.
Z avtovleko brezplačno odvazamo rabljene avte ki so lahko z večjo napako na karoseriji, mašini, z manjšo poškodbo na barvi vozila ali z totalno okvaro kjer je odpovedala mašina in je potrebna menjava motorja ali pa generalno popravilo.

Menjate avto in vas boli glava ker je na trgu ogromno trgovcev ki se ukvarjavo z odkupom avtomobilov pa ste že malo zmedeni na koga se osredodotič da bo korektno odkupim rabljen avto.

Seveda bi radi vaš star avtomobil hitro prodali in ga dobro unovcili pri trgovcu z rabljenimi avti za normalno odkupno ceno.
Moj avto je sicer še vozen z manjšimi napakami ki se pojavijo z normalno obrabo ter leti, ampak bi ga rad prodal ker se mi malo mudi s prodajo zato ker že oglegujem oz. je že kupljen drug rabljen skoraj nov avto?  
Priporočamo da pokličite  040 127 873.
To je naše podjetje ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom rabljenih novejših in starejših vozil v vseh stanjih, vseh letnikov ter znamk.

Odkupujejo manjše in večje terenska vozila, službene avtomobile v kompletu od podjetij ki imajo željo po odprodaji celotnega starega voznega parka lahko tudi veliko prevoženih kilometrov starejših letnikov z raznimi hibami, napakami ter poškodbami in veliko prevoženih kilometrov.

Kupujemo gotovinsko rabljene avte preko našega podjetja lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih s servisno knjigo ki so kupljeni novi v Sloveniji.
Kupim neposkodovane avte v vrhunskem stanju, nekarambolirana starejša vozila ali pa avtomobile z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami in večjimi odrgninami na karoseriji.
Avti so lahko z okvaro na samem motorju, mašini, menjalniku ali turbini oz.turbo polnilniku kjer je potrebna popolna menjava okvarjenega dela z vgradnjo novega nadomestnega dela.

Vasega rabljenega delno,malo ali močno zvoženega Opla lahko prodate kar preko spleta takoj za denar in brez stroškov oglašanja hitro in učinkovito iz vašega domačega naslonjača.

Prodajte avto podjetju ki se ukvarja z odkupom vozil in kupuje vse vrste vozil po sistemu videno kupljeno s takojšnim prenosom lastništva brez reklamacij po nakupu vozila.

Naročite za hitri takojšni brezplačni ogled vašega vozila na vašem domu ali službi.
Lahko pa se dogovorite tudi preko povezave ki jo ponuja naša firma www.avto-zero.si

Za vaš rabljen malo rabljen avto ali stari avto ki je vozen ali nevozen ponujamo gotovinsko plačilo takoj ter ogled na vašem domu.

Za gotovinski odkup vozil Opel smo dosegljivi na E pošti podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar