ponedeljek, 16. oktober 2017

Kupujemo avte Mercedes 040 127 873

Podjetje z imenom Odkup vozil, Gregor Škulj. s.p kupuje za gotovino rabljene vozne in nevozne avte vseh letnikov in znamk MB, Mercedes-Benz, A razred, B razred, C razred, CL razred, CLK razred, CLS razred, E razred, G razred, GL razred, GLK razred, ML razred, R razred, S razred, SL razred, SLK razred, V razred, Vaneo, Viano, Vito, mb 100, mb 190, MB 200, MB 124.

Karambolirane dobro ohranjene avte kupim in srednje ter slabo ohranjene avtomobile kupujemo ki so lahko v  večji okvari .
Stare rabljene terence, enoprostorce, karavane, limuzine ter coupeje kupim takoj s prenosom lastništva.
Kupim Mercedese pokvarjene, totalka zbite neuporabne, nevozne, poškodovane, karambolirane ali pa zaribane pokvarjene z okvaro motorja, menjalnika ali turbine ki ne deleje pravilno.

 Mb vozila kupujemo registrirane ali neregistrirane vozne ali nevozne za gotovino po celi Sloveniji.
 Z lastno avtovleko odvazamo avte ki so lahko z večjo napako, manjšo poškodbo ali totalno okvaro kjer je potrebna menjava okvarjenega dela.

Menjavate avto in bi radi starega hitro prodali, ki je sicer še vozen, ampak se vam mudi s prodajo ker imate že kupljeno drugo rabljeno ali novo vozilo?
Pokličite 040 27 873, podjetje ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom rabljenih novejših ali starejših vozil v vseh stanjih, od trpežnih zanesljivih terenskih vozil, službenih osebnih avtomobilov v kompletu ki imajo lahko tudi več prevoženih kilometrov starejših letnikov z raznimi hibami, odrgninami ter napakami.

Kupujemo gotovinsko rabljene avte MB vseh letnikov lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih s servisno knjigo, neposkodovani ali pa vozila z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami in odrgninami na karoseriji ali pa z okvaro na samem motorju, menjalniku ali turbini oz.turbo polnilnikukjer je potrebna menjava okvarjenega dela.
Vasega rabljenega Mercedesa lahko prodate kar preko interneta takoj za denar in brez stroškov oglašanja hitro in učinkovito.
Prodajte avto podjetju ki se ukvarja z odkupom starih avtomobilov.

Za hitri takojšni brezplačni ogled na vašem domu in takojšne gotovinsko plačilo na domu se lahko dogovorite tudi preko povezave kjer je spletni obrazec www.avto-zero.si

 Če prodajate avto Mercedes Benz se oglasite na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar