torek, 17. oktober 2017

Kupujemo avte Mazda 040 127 873

Odkup vozil, Gregor Škulj. s.p kupuje za gotovino rabljene vozne in nevozne avte Mazda vseh letnikov ter modelov Mazda BT-50, CX-5, CX-7, CX-9, Mazda 2, Mazda 3, Mazda 5, Mazda 6, MPV, RX-8, Tribute, Mazda 626, Mazda 323

Mazde kupimo dobro ohranjene, slabo in srednje ohranjene vseh letnikov.
Avtomobile osebne  in terenske kupujemo ki so lahko v  večji okvari s polomljenim motorjem.

Stare rabljene terence, enoprostorce, karavane, limuzine ter coupeje kupim takoj s prenosom lastništva znamke Mazda.
Kupim Mazde močno pokvarjene, totalka zbite sesute neuporabne, popolnoma nevozne, totalka poškodovane, delno karambolirane ali pa popolnoma zaribane pokvarjene z okvaro motorja, menjalnika ali turbine kjer je potrebna menjava okvarjenih delov.

Kupujemo avtomobile Mazda registrirane ali neregistrirane vozne ali nevozne za gotovino po celi Sloveniji.
Z svojo avtovleko odvazamo avte ki so lahko z večjo napako, manjšo poškodbo ali totalno okvaro kjer je potrebna menjava okvarjenega sklopa.

Menjavate avto staro za staro in bi radi starega hitro prodali, ki je sicer še vozen, ampak se vam mudi s prodajo ker imate že kupljeno drugo rabljeno malo mlajše vozilo?
Telefonska številka 040 27 873 je od podjetja ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom rabljenih novejših ali starejših vozil v vseh stanjih, od trpežnih zanesljivih terenskih vozil, službenih osebnih avtomobilov v paketu ki lahko imajo lahko tudi več prevoženih kilometrov starejših letnikov z raznimi hibami, odrgninami ter napakami iz uvoza ai pa slovenskega porekla.

Kupujemo gotovinsko rabljene avte Mazda vseh letnikov lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih s servisno knjigo, neposkodovani ali pa vozila z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami.
Odkupili bi tudi avto z odrgninami na karoseriji ali pa z okvaro na sami mašini, ročnem menjalniku ali turbini kjer je potrebna menjava okvarjenega nedelujočega dela.
Vašo rabljeno Mazdo lahko prodate kar preko interneta takoj za denar in brez stroškov oglašanja hitro in učinkovitobrez drobnega tiska.

Prodajte avto trgovcu ki se ukvarja z odkupom starih avtomobilov terencev ter kombijev.

Za hitri takojšni brezplačni ogled na vašem domu in takojšne gotovinsko plačilo na domu se lahko dogovorite tudi preko povezave kjer je spletni obrazec za odkup tudi drugi znamk vozil www.avto-zero.si

 Če prodajate avto in bi se ga radi hitro znebili nam sporočite kaj prodajate  na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar