petek, 20. oktober 2017

Info pri odkupu vozila 040 127 873

Mnogi, ki se odločajo za prodajo avtomobila inividualno, se ne zavedajo vseh pasti, duhamornih preprodajalcev in nadležnih stvari ki jih potegne za sabo če sami prodajate avto.Od tega da vam vzame ogromno časa in truda ter tudi nekaj stroškov ki so posledica ogledov vozila na raznih lokacijah ki jih zahtevajo razni kupci.
Najprej je potrebno objaviti oglas na enem izmed portalov, narediti slike rabljenega vozila, potem pa se dan na dan soočati s pretirano natančnimi različnimi kupci, ki bi se pogajali prav glede vsake malenkosti.
Prodaja avtomobila na ta način lahko traja tudi mesece brez velikega zanimanja kupcev, kar je spet stresno in pravo razočaranje sploh če potrebujete hitro gotovino. Neprestano bi morali nižati ceno svojemu jeklenemu konjičku, na koncu pa bi avto prodali za pravi drobiž. Včasih je lahko ukvarjanje z neznanci, mnogi se tudi pretvarjajo da kupujejo zase v resnici pa kupujejo avte za nadaljno prodajo seveda pa taki kupci ne opravijo prenosa lastništva tako kot je po zakonu.Da ne govorimo da so potencialni kupci vašega avtomobila sploh če so tujci hočejo oglede v poznih večernih urah ki pa je lahko tudi precej nevarno in nelagodno.
To so razlogi da avto prodate nam ki smo uradno registrirani trgovci rabljenih vozil.Tako da ni potrebe da se lotite prodaje vašega vozila s strahom in da boste ob vsakem klicu ali ogledu vozila skeptični v resnost nakupa pri različnih kupcih ki se bojo pojavili za vaš rabljen avto.
Prodajte avto nam in poskrbeli bomo v celoti za vaš star avto.

Info stran za odkup vozil je www.avto-zero.si

Za morebitne dodatne informacije in eventuelni gotovinski odkup nam pišite na podgorsek2006@gmail.com

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar