torek, 17. oktober 2017

Kupim Mitsubishi L 200 040 127 873

Gotovinski odkup in odkup vozil za gotovino vseh  rabljenih dostavnih vozil pic up znamke Mitubishi L 200 voznih ter nevoznih.
Prodajate avtomobil Mitubishi pick-up vrste L 200 in bi ga radi hitro prodali ker potrebujete denar ker v podjetju kupujete novega?
040 127 873 je telefonska številka za takojšen odkup vozil in odkupili bomo vaš pick-up z dvojno ali enojno kabino v vsakem stanju lahko tudi dobro ohranjen.

Bi radi takoj in hitro prodali vaš služben avto L 200?  
Prodajte ga nam Odkup vozil, Gregor Škulj s.p in  prišli bomo na ogled vozila na dom ter odkupili bomo avto takoj za gotovino brez nepotrebnega govorjenja.
Uredili vse potrebno v zvezi z odjavo vozila in prenosom lastništva na novega lastnika.

Imam za prodati pick upa L 200 od letnika 2007..Ali kupite tudi tako stare avte ki imajo že malo rjavine, obrabo zaradi starosti ter imajo že kar nekaj pomankljivosti glede na prevožene kilometre?
Za gotovino kupujemo L 200 dostavne avte starejše, seveda pa tudi mlajše v vseh stanjih lahko s poškodbo, okvaro ali napako.
Sem lastnik avta ki je pokvarjen je s sedeži vrste pic up z dvojno kabino ki ga uporabljam tudi privat pa mislim da se je pokvaril motor, ker je začel močno ropotati tako da je dal mehanik mnenje da je avto zaribal in je v večji okvari.
 
Ali kupite v vašem podjetju tudi pokvarjene dostavne avte in vozila pick up v okvari?
Odkupimo tudi pic upe ki so pokvarjeni, stolčeni, poplavljeni, potopljeni, zažgani, zaleteni, prevrnjeni, nevozni, zaribani z večjo ali manjšo okvaro z motorjem DI-D.

 Prepis in odvoz takoj.

www.avto-zero.si

Dosegljivi non-stop na podgorsek2006@gmail.com 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar