četrtek, 22. junij 2017

Kupim Opel Tigra 040 127 873

Takojšni odkup rabljenega voznega avtomobila za gotovino znamke Opel Tigra tvin top coupe ali kabriolet ki je lahko vozna, delno vozena ali popolnoma nevozena za gotovino.

Odkupujemo preko podjetja avte nemškega proizvajalca Opel ki so lahko v slabem, dobrem ali povprečnem stanju ki so v vsakodnevni uporabi in je stanje rabljenega avta primerno glede na starost ter prevožene kilometre.
Kupujemo vse vrste poškodovanih in pokvarjenih avtov z klasičnim ročnim 5 stopenjskim menjalnikom ali pa avte z avtomatskim menjalnikom novejših generacij ter letnikov.
Gotovinski odkup vozil ki imajo bencinske motorje, lahko tudi turbo v kombinaciji s avtoplinom LPG.
Nudimo odkup starejših in mlajših vozil ne glede na stanje ki imajo ugrajene serijsko različne močne  motorje  1364, 1398 ccm.
Ponujamo odkup totalk in ekonomskih totalk v voznem ali popolnoma uničenem razbitem stanju po celi Sloveniji.
Gotovinsko kupujemo tudi karambolirane osebne avte vrste enoprostorec dalje od letnika 1995 z različno dodatno opremo.

Stare rabljene avte poškodovane kupimo lahko z osnovno opremo lahko pa tudi z maksimalno dodatno opremo ki je na voljo v tujini ali pa pri domačem trgovcu.

Odkup zaribanih vozil v totalni okvari in avtomobilov ki so v delni okvari, kjer je še smoterno popravilo.
Kupim tudi prevrnjen, zbit ali polomljen avto slabo očuvan, srednje vzdrževan in avto potreben večjega servisa ali pa samo rednega preventivnega servisa.

Prevrnjena, stolčena vozila kupim in avte ki so slabo, dobro ali srednje ohranjeni lahko so potrebni samo temeljitega globinskega čiščenja.

Odkup starega rabljenega avta znamke Opel model Zafira v vseh stanjih lahko je vrhunsko ohranjen ali pa popolnoma zanemarjena potrebna popravil ali pa za razgradnjo.
Odkupimo vaš rabljen avto ki je lahko podrsan, uničen, zbit, poplavljen, zažgan, potopljen, poškodovan od vandalizma, stolčen od toče ali pa verižno naletene zaletena avte-

Prodajate avto Opel? Naše podjtje Odkup vozil Gregor Škulj s.p ponuja odkup avtomobilov v vseh stanjih od službenih z veliko kilometrov do privat vozil ki so dobro ohranjeni z realnimi kilometri.

Hitri odkup avtomobilov Opel.Izplačilo v gotovini.Takojšna realizacija.Brezplačen odvoz.Ureditev dokumentacije, prenos lastništca.

splet www.avto-zero.si 

Za odkup piši na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar