četrtek, 1. junij 2017

Kam z rabljenim vozilom? 040 127 873 Odkup vozil

Menjavate avtomobil za mlajšega ali starejšega kot ga imate sedaj, pa ne veste kam z starim vozilom?
Rešitev za vaš rabljen avto je v hitrem odkupu vozil ki ga izvaja podjetje z imenom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.
Podjetje je korektno, hitro in ažurno tako da ogled vozila opravijo se vam prilagodijo lokacijsko in terminsko.Oglede opravljajo tudi na vašem domu, službi ali servisu.
Mi smo pravi naslov da našemu podjetju prodate rabljen avto, ker se s tem izognete avto prodajati preko oglasa pa seveda se izognete raznih preprodajalcev ki od vas zahtevajo da avto skoraj podarite in ne uredijo prenos lastništva ter zahtevajo od vas da uverovite pooblastilo tako da lahko vaš rabljen avto preprodajo.
Rabljen avto je bolje zaupati podjetju ki odkupuje stare avte ki za vsak odkupljen avtomobil tudi poskrbi z brezplačnim odvozom in prenosom lastništva.

Kupujete nov avto in vam trgovec ali avtohiša ne vzame starega v račun vi pa potrebujete gotovino ker vam denar od starega avta služi kot polog za drug rabljen avto?
Ne oklevajte in takoj pokličite številko 040 127 873 in takoj bomo prišli na ogled vozila in vam ponudili realno odkupno ceno za vaš rabljen avto ki ga ne potrebujete več.

Odkupujemo tako vozne in nevozne avte ki so registrirani ali nergistrirani.

Če razmišljate o menjavi avtomobila lahko mi odkupimo vaš rabljen avto ki je v vaši lasti za gotovino.

Preden prodate avto nas pokličite da dobite še naše mnenje koliko je vreden vaš rabljen avto.
Pridobite še našo odkupno ceno za vaš avto.
Pošljite osnovne podatke od vašega vozila ki gre v prodajo in poslali vam bom še našo ponudbo za odkup vozila ne glede na stanje na podgorsek2006@gmail.com

Kupujemo avte v vseh stanjih, totalke, v okvari ter ekonomske totalke.

Gotovinski odkup vozil različnih znamk od Alfa Romeo do Volkswagen, seveda pa kupimo tudi ostale znamke Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Puch, Renault, Rover, Saab, Scania, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo.

Plačilo je gotovinsko-takoj, denar prejmete takoj ali na TRR. Uredimo prenos lastništva, odjava vozila iz prometa na novega lastnika.
Ponudbe za odkup rabljenih vozil za gotovino na pošljite vse dni v tednu na www.avto-zero.si



 





 

Ni komentarjev:

Objavite komentar