četrtek, 11. maj 2017

Odkupujemo servisirane avtomobile 040 127 873

Preko podjetja Odkup vozil Gregor Škulj s.p odkupujemo avtomobile ki so dobro ohranjeni redno servisirani s potrejeno servisno knjigo na pooblaščenih servisih ter vozila ki so servisirana v avtomehaničnih delavnicah ki niso pooblaščeni servisi.
Gotovinski odkup avtov ki so redno servisirani na različnih servisih po Sloveniji in imajo požigosano servisno knjigo ali pa imajo vsaj servisne listke od rednega vzdrževanja.

Kupujemo rabljene avtomobile ki imajo redno menjano olje v motorju tako kot imajo avtomobili predpisan interval vzdrževanja pri proizvajalcu.
Odkupimo vozila ki so redno servisirani enkrat ali dvakrat letno odvisno od prevoženih kilometrov ki jih naredi stranka z vozilom.

Imam ohranjen ter redno servisiran avto.Pa bi ga rada prodala za solidno realno ceno.Koga mi priporočate v tej poplavi oglasov ki so na spletu oz.internetu?
Priporočam podjetje z imenom Odkup Vozil Gregor Škulj s.p  s tel številko 040 127 873 ki se odzovejo hitro, korektno.Vozilo pridejo pogledat na dom in po ogledu ter dogovorjeni odkupni ceni sledi tudi realizacija tako da se držijo dogovora.

Za gotovino kupim avte ki so redno vzdrževani vsakih 15000 kilometrov z menjavo olja, filtrov ter drugih delov ki se menjajo zaradi obrabe ali starosti ki jo vozilo doseže.
Kupujem tudi vozila ki potrebujejo redni večji servis z menjavo pogonskega jermena ali pogonske verige.
Prodajam izpraven servisiran avto brez napak.Kam vam naj pošljem sporočilo da malo predstavim moj avto?
Pošljite na službeno pošto ki jo redno pregledujemo podgorsek2006@gmail.com

Odkupujem vse servisirane avtomobile,lahko tudi starejše ali pa malo mlajše vseh znamk.
Kupimo doder rabljen avto ki ne potrebuje nobenega vlaganja za nadaljno voznjo.

Odkup novejših avtov od prvih ter drugih lastnikov.
Kupim avto ki je servisiran in trenutno ne potrebuje nobenih posegov ki so povezani z stroški za nadaljno vožnjo in uporabo.

www.avto-zero.si   je spletna stran ki je specializirana za odkup vozil tako da jo priporočamo vsakemu ki prodaja svoj avto da se informira kako prodati, opraviti prenos lastništva seveda pa pri nas ponujamo tudi brezplačen odvoz neregistriranih voznih ter nevoznih.




Ni komentarjev:

Objavite komentar