torek, 30. maj 2017

Gotovinski odkup in odkup vozil za gotovino 040 127 873

Gotovinski odkup osebnih vozil in odkup gospodarskih vozil za gotovino v vseh stanjih ne glede na starost, znamko, prevožene kilometre ter cenovni razred po celi državi.
Če imate rabljen avto ne glede v kakšnem stanje se trenutno vaše vozilo nahaja in potrebujete takojšno gotovinsko plačilo za vaš avto ne oklevajte in nas pokličite še danes?
Smo pravi naslov da prodate vaš rabljen avto vozen ali nevozen na transparenten način našemu podjetju, ki odkupuje vse vrste vozil v vseh stanjih za gotovino.
Imam avto na financiranju preko leasinga in ne morem več odplačevati mesečnih obrokov za vozilo pa me zanima, če odkupite tudi avte ki so kupljena na leasing?
Odkupujemo tudi take avtomobile, terence in kombije ki so v lasti leasing hiše.Bolje je da vi kot uporabnik poskrbite da najdete kupca in poplačate dolg do leasing hiše, kot pa da vam leasing hiša vzame vozilo zaradi neplačevanja tekočih obveznosti iz naslova leasinga.Pri odvzemu avtomobila, terenskega vozila ali dostavnega avtomobila uporabniku oz. leasingojemalcu nastanejo še določeni stroški ki so povezani z odvzemom ter cenitvijo vozila iz strani leasinga ali banke.
Tako da vam svetujemo da nas poiščete preko spleta in ponudili vam bomo takojšni gotovinski odkup vozila ter našli bomo skupno rešitev za poplačilo vašega leasinga ali bančnega kredita v celoti.
Avto imam kupljen na kredit in se mi je pokvaril.Ali kupite tudi taka vozila ki si nevozna v okvari?
Ukvarjamo se tudi z gotovinskim odkupom vozil v okvari, ki so lahko registrirana ali neregistrirana.Kupujemo pa tudi zaribane dostavnike od podjetij ali posameznikov za gotovino.Pokličite in bomo odkupili vaše dostavno vozilo tako da boste z kupnino od vozila poplačali odprte obveznosti ki so nastale pri nakupu avta.
Naredil sem totalko iz mojega avta pa bi jo rad prodal v celoti za gotovino.Katero podjetje mi svetujete da je zaneslljivo, hitro in korektno da takoj odkupi razbitino v enem kosu.Priporočam vam podjetje ki gotovinsko odkupuje razbite in stolčene avte po celi Sloveniji z lastno avtovleko z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p tako da vas odvoz zaletenega vozila brezplačen.
Imam poškodovan avtomobil ki pa je še delno financiran preko bančnega kredita.Ali kupujete za gotovino tudi karambolirane avte ki so na kredit?
Odkupim preko podjetja tudi avte ki so močno, delno ali malo poškodovane ne glede na starost vozila in naravo poškodbe ki so bila kupljena nova ali rabljena preko kredita na banki.
Sem lastnik rabljenega avtomobila ki ga prodajam ker imam že novega rezerviranega pri avtohiši.Ne bom ga prodajal preko a.neta ali drugih avtooglasov ker nimam živcev se pregovarjati, pogajat in tudi časovno mi ne ustreza da bi se dogovarjal s potencialnimi kupci ki pa so v večini primerov samo navidezni kupci ali pa preprodajalci brez realizacije, zato mi napišite vaše reference in sistem poslovanja pri vašem podjetju.
Naše podjetje ponuja takojšni odkup avtomobilov, terencev, enoprostorcev, karavanov ter lahkih dostavnikov z možnostjo ogleda vozila na vašen domu.Imamo dolgoletne izkušnje pri gotovinskem odkupu avtov tako da je odkup preko naše firme popolnoma varen način da se znebite vašega rabljenega vozila na transparenten in pošten način za korektno odkupno ceno ki jo trenutno narekuje trg rabljenih avtomobilov.
Mi smo prava izbira za odkup vašega rabljenega jeklenega konjička za gotovino, tako da ga ni potrebno dajati vozilo na avto oglas na internet.Samo pokličite nas in takoj se bomo odzvali na vaš klic vaše osebne podatke pa po opravljenemu odkupu izbrišemo iz našega sistema saj je varovanje osebnih podatkov zelo pomembno.
Pametno se je odločite za registrirano podjetje ki kupuje za gotovino stare avte, ker se s tem izognete raznih prevar ter preprodajalcev na spletu.Odkupujem na varen način tako da kupnino prejmete takoj v gotovini, nato pa še uredimo za odkupljeno vozilo še prenos lastništva in poskrbimo za brezplačen odvoz z avtovleko.Ko opravimo ogled vozila sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega je brezhibno delovanje sistemov v vozilu.Na podlagi ugotovite morebitnih napak ki jih ima vozilo je odvisna tudi odkupna cena avtomobila.Odkupna cena mora biti obojestranska tako da se pogodimo z vami saj samo v takem primeru se stranke vračajo in nas priporočajo prijateljem ali sodelavcem.

Gotovinsko plačilo rabljenega avtomobila po ugodnh tržnih cenah sledi takoj. Dogovorjeni znesek denarja tako prejmete nemudoma.
Če pa se slučajno zgodi da avta ne odkupimo za gotovino vam bomo svetovali kaj storiti da boste avto prodali za vašo željeno ceno ki je za nas previsoka.
Stranke nam zaupajo saj za vsako vozilo ki ga gotovinsko odkupimo tudi prepišemo na novega lastnika tako da smo zaupanja vredno podjetje.
Če se strinjate z našo ponudbo, potem steče naslednji postopek. Če ste fizična oseba, se podpiše pogodba o nakupu vozila, na podlagi katere takoj prejmete denar. Nato se skupaj odpeljemo na tehnični pregled ali na upravno enoto, kjer vozilo odjavimo iz prometa in vrnemo tablice. Ob tem dobite tudi izplačan neizkoriščen del vplačane zavarovalne premije ter cestnino.Naredimo intentifikacijo vozila na naše podjetje. Za prodajo potrebujete naslednje dokumente prometno dovoljenje, homologacijo, sevisno knjigo, rezervne ključe, bančno kartico ter veljavni osebni dokument .
Če ste pa podjetje pa dogovorjeno kupnino nakažemo tako na transakcijski račun podjetja tako da je sam postopek enako hiter kot pri gotovinskem poslovanju.

Zakaj prodati našemu podjetje vaše rabljeno vozilo?
Naše podjetje je zaupanja vredno tako da na varen način prodate nam rabljeno vozilo s prepisom in lokacijo vozila.Če nimate živcev iskati kupca za vaš star avto in se ukvarjati z raznimi preprodajalci ki prežijo na spletu vam svetujemo da nam pišite na mail in odkupili ter uredili bomo vso dokumentacijo na najbljižji upravni enoti ali upravni enoti.
Odkupimo za gotovino tudi ekonomski totalke za popravilo ali nadomestne dele.
Če potrebujete nujno gotovino in imate rabljen avto za prodati nas kontaktirajte.
Ogled in realizacija takoj.Odkupujemo vse dni v tednu tudi ob vikendih ter praznikih.
Naše podjetje se profesionalno ukvarja z odkupom vozil tako da prisluhnemo vsaki stranki individualno ter poskušamo najti pravo rešitev za vsako stranko posebej.

www.avto-zero.si

Piši na pošto podgorsek2006@gmail.com



Ni komentarjev:

Objavite komentar