sreda, 17. maj 2017

Odkup vozil ki so mehansko uničena 040 127 873

Gotovinski odkup vozil ki so mehansko uničena v slabem stanju za gotovino.
Kupimo avte ki so vizuelno lepa ampak mehansko pa v slabem stanju potrebna popravil podvozja, nosilcev na motorju, izpušnega sistema ter zavor.
Imam avto ko se peljem vsa ropota, cvili ter poka.Rad bi ga prodal v takem stanju da ga ne popravljam in si delam stroškov.Ali odkupite tudi taka vozila ki so mehansko slaba.
Kupujemo seveda tudi taka vozila ki potrebujejo veliki generalni servis na ciklistiki vljučno z amortrizerji in vzmetmi.

Naša firma Odkup vozil Gregor Škulj s.p se ukvarja z odkupom prav takih avtomobilov, kombijev, dostavnikov ter dostavnih vozil ki rabijo temeljit servis z menjavo mehanskih delov pr motorju, menjalniku ter podvozju.

Prodajam slab avto ki ropota in se že hoče malo pregrevati.Koga naj pokličen da bo prisel po tak avto pa da ne bo kompliciral? Telefon 040 127 873 je številka podjetja ki zastonj oz. brezplačno odpelje in gotovinsko odkupi avto ki izrabljen zaradi vsakodnevne uporabe.

Imam uničen slab star avto ki je skoraj nevozen ker ima toliko napak da ga ne bom popravljal in ga bom prodal.Registriran je še vendar registracija kmalu poteče.Ali vaše podjetje odkupuje tudi take avte ki si pred registracijo.
Odgovor je da tudi take pobiramo za rezervne dele v celoti ali pa za razgradnjo.
Odkupujemo ves tipe in velikosti avtomobilov vseh znamk ter vseh letnikov.

Naš naslov podjetja Odkup vozil, Gregor Škulj s.p

Za kontakt do nas izberite:
-mail podgorsek2006@gmail.com
-telefon 040 127 873
-spletno stran www.avto-zero.si

Kupimo tudi uničene kombije, dostavna vozila, gospodarska dostavna vozila ter lahke dostavnike.
Kupim tudi terenska vozila, karavane ter enoprostorce.






Ni komentarjev:

Objavite komentar