sreda, 31. maj 2017

Kam z poškodovanim vozilom? 040 127 873 Odkup vozil

Ste razbili avto pa ne veste kam bi z njim? Ponujamo vam reštev v obliki takojšnega odkupa poškodovanega vozila.
Po prometni nesreči se stalno pojavi problem kam z poškodovanim vozilom.Naše podjetje ponuja gotovinski odkup zletenega avtomobila ne glede kako močno je stolčeno vozilo.

Poškodovan avto?Kam ga naj parkiram? Kdo ga bo kupil?
Ena od možnosi je da avto prodate podjetju ki se specializirano ukvarja z odkupom zaletenih vozil z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki ima spletno stran www.avto-zero.si

Poškodoval sem avtomobil in ga ne bom popravljal.Kaj naj stori z njim?Na koga naj se obrnem da bo kupil razbtino v celoti.
Priporočam vam podjetje se se bavi z odkupom zaletenih avtov po celi Sloveniji ki je dosegljivo na tel.številko 040 127 873.

Koliko stane odvoz poškodovanega vozila ki sem ga udaril?Če prodate avto nam vas odvoz vozila ne stane nič oz. je zastonj ne glede kje na lokacijo vozila.Odkupujemo tudi vozila ki so registrirana v sloveniji in so bila poškodovana v tujini.

Gotovinski odkup vseh poškodovanih vozil vseh znamk Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Pontiac, Porsche, Proton, Renault, Renault Trucks, Rover, Saab, Scania, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Če ste imeli prometno nesrečo in vam poškodovan avto povzroča težave pošljite pošto na podgorsek2006@gmail.com in odkupili bomo taoj vaše poškodovano vozilo.

Kupujemo tudi terenska vozila, lahka dostavna vozila, kombije ter gospodarska vozila.



 


Ni komentarjev:

Objavite komentar