ponedeljek, 25. september 2017

Kupujemo avte Renault 040 127 873

Naše podjetje Odkup vozil Gregor Škulj.s.p se ukvarja z odkupom in kupuje za gotovino rabljene novejše ter starejše vozne in nevozne rabljene avte znamke Renault, Avantime, Captur, Clio, Espace, Grand Espace, Fluence, Kangoo, Koleos, Laguna, Latitude, Megane, Modus, Grand Modus, Scenic, Grand Scenic, Sport Spider, Thalia, Twingo, Vel Satis.

Kupimo preko podjetja karambolirane solidne terenske avte in srednje ter slabo ohranjene osebne avtomobile ki so lahko pokvarjeni, z okvaro ali z popolno ali delno odpovedja mašine.
Stare rabljene Renoje kupim različnih tipov ter modelov močno pokvarjene, totalka zbite sesute neuporabne, neregistrirane, nevozne, poškodovane, karambolirane ali pa močno zaribane nedelujoče pokvarjene z okvaro motorja, menjalnika ali turbine ki se je razletela na dele.

Renaulte stare kupujemo registrirane ali neregistrirane vozne ali nevozne za gotovino po celi Sloveniji z lastnim odvozom ter takojšnim prepisom.
Z lastno avtovleko odvazamo avte ki so lahko z večjo napako, manjšo poškodbo ali totalno okvaro kjer je potrebna menjava pogonskega dela.

Menjate avto in bi radi starega vozilo hitro prodali, ki je sicer še vozen z manjšimi napakami, ampak bi ga radi prodali ker se vam mudi s prodajo zato ker imate že kupljeno drugo rabljeno ali novo vozilo? Pokličite na telefonsko številko 040 127 873, podjetje ki odkupuje in se ukvarja z takojšnim gotovinskim odkupom rabljenih novejših in starejših vozil v vseh stanjih.
Odkupujejo manjše in večje terenska vozila, službene avtomobile v kompletu ki imajo lahko tudi veliko prevoženih kilometrov starejših letnikov z raznimi hibami, napakami ter poškodbami.

Kupujemo gotovinsko rabljene avte preko firme lahko z realnimi kilometri slovenskega porekla odlično ohranjenih s servisno knjigo kupljenih novih v Sloveniji, neposkodovane avte, nekarambolirana vozila ali pa avtomobile z raznimi napakami, manjšimi okvarami, delnimi poškodbami in večjimi odrgninami na karoseriji ali pa z okvaro na samem motorju, mašini, menjalniku ali turbini oz.turbo polnilniku kjer je potrebna popolna menjava okvarjenega dela.
Vasega rabljenega Renaulta lahko prodate kar preko spleta takoj za denar in brez stroškov oglašanja hitro in učinkovito.
Prodajte avto podjetju ki kupuje vse vrste vozil po sistemu videno kupljeno s takojšnim prenosom lastništva.

Za hitri takojšni brezplačni ogled vašega vozila na domu se lahko dogovorite tudi preko povezave www.avto-zero.si

Za rabljen vozen ali nevozen avto ponujamo gotovinsko plačilo.

Pišite nam za gotovinski odkup vozil Renault na podgorsek2006@gmail.com


Ni komentarjev:

Objavite komentar