petek, 1. september 2017

eOdkup gospodarskih vozil 040 127 873

Vršimo eOdkup gospodarskih vozil v vseh stanjih voznih ter nevoznih ki so registrirani na podjetja ali neregistrirani v lasti fizične osebe.
Ste lastnik dostavnega gospodarskega vozila ki ste ga redno uporabljali za opravljane dejavnosti in bi ga radi hitro prodali za gotovino?
Odkup vozil, Gregor Škulj s.p vam ponuja takojšni odkup lahkih dostavnih avtomobilov rabljenih voznih srednje, dobro ter slabo ohranjenih ki so še v funkciji ali pa so že odjavljeni iz prometa in čakajo parkirani za prodajo.

Odkup preko spleta je najučinkovitejša metoda da takoj prodate vaše staro dostavno vozilo tudi poškodovano ali v okvari.
Kupujemo preko interneta vse znamke gospodarskih avtov  Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Toyota, Volkswagen.

Odkupimo vse vrste karamboliranih in pokvarjenih lahkih dostavnih avtomobilov  kombije, kiperjev, poltovornjake, hladilnike, avtovleke, kasonarje s ponjavo, ceradarje, dostavnike, furgone, kamionete in pick upe).

Kupim vozilo tudi od privat fizičnih oseb ki je bilo kupljeno brez odbitka davka.

Nudimo tudi odkup vseh drugih osebnih vozil www.avto-zero.si

Za sam odkup in vprašanja pa smo dosegljivi na podgorsek2006@gmail.com




Ni komentarjev:

Objavite komentar