sreda, 27. september 2017

Kupim Mitsubishi Outlander 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenega avtomobila Mitsubishi voznega, delno voznega ali popolnoma nevoznega pokvarjenega ali poškodovanega modela Outlander.


Odkupujemo za gotovino avte v vseh stanjih od srednje, dobro ter slabo ohranjenih in servisiranih avtomobilov japonskega proizvalalca Mitsubishi Outlander.

Kupujemo preko podjetja poškodovane in pokvarjene avte z ročnim menjalnikom, avtomatskim s pogonom na 2 ali 4 kolesa z bencinskim motorjem v kombinaciji s plinom LPG.
Takojšni gotovinski odkup vozil  in odkup vozil za gotovino z bencinskim motorjem, hibridnim in dieselskim motorjem DID.
Odkup avtomobilov z različno močnimi motorji 1968, 1997, 2179, 2268 ccm od l 2003 dalje.

Gotovinsko odkupimo malo karambolirane in vozila v večji okvari s totalno odpovedjo turbine, motorja ali menjalnika avtomatskega ali ročnega.
Kupimo vse totalke, zaletene avtomobile ki so brovnavani kot totalka ali se delno vozna ekonomska.

Odkupim takoj zariban nevozen terenec ali stolčen terenski avto ki ima vgrajen ročni ali samodejni avtomatski menjalnik, lahko z arzlično dodatno opremo.
Kupim tudi rahlo prevrnjen, malo zbit ali totalno polomljen avto potreben servisa, barvanja ali manjšega ali večjega popravila popravila.

Odkup rabljenega vozila opravimo tudi na vašem domu ali pa v vaši službi.Odkupujemo tudi avte na bencin ki so dodatno predelana na avto plin vseh barv navadnih in kovinskih oz. metalnih bela, siva, srebrna, modra, črna, rdeča, rumena in zelena.
Odkupimo vse vrste vozil in terenskih avtomobilov ki so podrsani vozni, uničeni zanemarjeni, zbitei, poplavljeni delno ali v celoti, močno zažgani od samvžiga, potopljeni v sladki ali slani vodi, vandalizem, toča in verižno naletene stolčena službena registrirana vozila od firm.
Odkup registriranih ter neregistriranih terencev, terenskih vozil ter terenskih avtomobilov vseh cenovnih razredov.

Ogled ter realizacija hitro, gotovina takoj, prenos lastništva in brezplačen odvoz nevoznih avtomobilov brezplačno!

Spletna stran podjetja ki se ukvarja z gotovinskim odkupom avtov je www.avto-zero.si 

Pošljite nam ponudbo z kratkim opisom vozila na podgorsek2006@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar