torek, 12. september 2017

Kupim Mitsubishi Pajero 040 127 873

Gotovinski odkup rabljenega terenca Mitsubishi Pajero ki je lahko dobro vozen, delno vozen ali popolnoma nevozen neregistriran, lahko z okvaro.

Odkupujemo za gotovino srednje, dobro, slabo in zelo slabo ohranjene avtomobile pick-up japonskega proizvalalca Mitsubishi vrste Pajero.
Kupujemo takoj poškodovane in močno pokvarjene pick upe z navadnim ročnim menjalnikom s pogonom na bencin, lahko v kombinaciji z avtoplinom.
Takojšni gotovinski odkup vseh terenskih vozil  z dieselskim motorjem ter avtomatskim samodejnim menjalnikom.
Odkup terenskih avtomobilov za gotovino z enojno ali dvojno kabino, lahko z pokritim ali odkritim tovornim prostorom ki je lahko tudi obložen z aluminijam.

Gotovinsko takoj odkupimo karambolirane nevozne avtomobile in vozila v okvari od letnika 2003naprej
Kupimo totalka zaletene avtomobile ocenjene totalka ali ekonomska totalka.

Odkupim močno zariban ali totalno stolčen služben avtomobil od podjetij.
Kupim tudi močno prevrnjen, malo zbit ali delno polomljen avto potreben servisa ali večjega popravila.

Odkup rabljenega avta Pajero ki jel lahko vseh barv od navadnih do kovinskih oz. metalnih bela, siva, srebrna, modra, črna, rdeča, rumena in zelena.
Odkupimo gotovinsko vse poškodovane in karambolirane Navare ki so lahko podrsane, uničene, zbite, poplavljene, zažgane, potopljene, vandalizem, toča in verižno naletene službena.
Kupujemo registrirana dostavna vozila od podjetij oz.gospodarskih pravnih družb ter neregistrirane dostavnike od posameznikov oz.fizičnih oseb, kjer ni bilo možni poračunati DDV-ja ob nakupu vozila.

Zagotovljena realizacija hitro ali takoj, gotovina takoj, prenos lastništva na novega lastnika in brezplačen odvoz nevoznih avtomobilov z avtovleko.

Spletna stran podjetja ki kupuje je Odkup voziL, Gregor Škulj s.p www.avto-zero.si 

Pošljite ponudbe za odkup oz. pišite nam na podgorsek2006@gmail.com



Ni komentarjev:

Objavite komentar