ponedeljek, 17. april 2017

Ponujamo vam odkup vozil 040 127 873

Ponujamo vam gotovinski odkup vozil, avtomobilov, kombijev ter avtov v vseh stanjih slabih, srednje ohranjenih ter dobrih avtomobilov registriranih in neregistriranih.
Za vas imamo rešitev za hitro prodajo rabljenega avtomobila.
Podjetje z imenom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p odkupuje takoj za gotovino vse stare in novejše vozila od podjetij in posameznikov kjer je možno poračunati DDV ali pa od fizičnih oseb kjer je odkupna cena brutto.
Vršimo odkup vozil tako voznih kot nevoznih ki so obtičali na cesti in so trenutno v pokvarjenem ali poškodovanem stanju, lahko tudi razbiti totalka.
Pripravljeni smo tudi kupiti avtomobil v okvari z večjo ali manjšo napako, lahko pa tudi z totalno odpovedjo motorja, turbine, avtomatskega menjalnika, črpalke ali injektorjev.

Brezplačno pridemo iskat vaš avto z avtovleko po celotni Sloveniji, tako da razdalja med našim podjetjem in vašim naslovom kjer imate avto ni nobena ovira, ker stroške odvoza krijemo mi, govorimo za registrirana in neregistrirana vozila brez tehničnega pregleda.
Odkupimo gotovinsko po dogovoru pa še plačamo prenos lastništva, odvoz je pa tako ali tako na naši strani in vas popolnoma nič ne stane.

Ponudimo tudi odkup rabljenih ohranjenih vozil vseh starosti ni nam pomembno stanje avtomobila, ampak je zelo pomumbna dobra odkupna cena avta, saj tako ali tako je potrebno vsako staro vozilo urediti preden se avto da v nadaljno prodajo.

Ponujam pa tudi takojšen odkup za denar poškodovanih in karamboliranih avtov vseh velikosti, vrednosti ter znamk, ixam, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Proton, Puch, Renault, Renault Trucks, Rover, Saab, Scania, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Preveri še www.avto-zero.si

Za sam odkup nas kontaktiraj na podgorsek2006gmail.com


 

Ni komentarjev:

Objavite komentar