četrtek, 6. april 2017

Neposredna prodaja vozila podjetju 040 127 873 Odkup vozil

Ponujamo vam direktno neporedno prodajo rabljenih vozil voznih in nevoznih podjetju ki gotovinsko odkupuje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p s telefonsko številko 040 127 873 ki so dosegljivi vsak dan 7 dni v tednu 24 ur.
Priporočamo da rabljen star avto ki ima že nekaj hib in nekaj pomankljivosti prodate fizični osebi, podjetju ki je seznanjeno z stanjem vozila in prodaja poteka po sistemu videno kupljeno brez kasnejših reklamacij.
Odkup vozil z najmanjšim rizikom za lastnika vozila.Odkupimo avtomobil za gotovino ali pa plačamo preko računa, opravimo prenos lastništva-prepis tako da imate urejeno dokumentacijo pravno formalno tako kot je po zakonu.
Prodajte star avto podjetju ki se ukvarja samo z takojšnim odkupom delujočih ali nedelujočih avtombilov različnih vrednosti od vozil za reciklažo do limuzin višjega cenovnega razreda.
Pri prodaji vašega jeklenega konjička preko podjetja se izognete raznim preprodajalcem ki ne opravijo prenosa lastništva in od vas zahtevajo da uverovite poobatilo na podlagi katerega lahko preprodajajo vozila naprej in se izognejo prenosa lastništva na svoje ime, kar je pa lahko moteče in ni po črti zakona.
PODJETJE ODKUP VOZIL, GREGOR ŠKULJ S.P odkupi korektno za realno odkupno ceno s takojšnim prenosom lastništva s sprememb lastništva.

Kupujemo tudi pokvarjene avtomobile, kombije v okvari, poškodovane enoprostorce, karambolirane limuzine, totalke, stolčene karavane, prevrnjena dostavna gospodarska vozila, zbite dostavnike ter polomljene nedolujoče kombilimuzine.

Naše podjetje je predstavljeno na spletni strani www.avto-zero.si 

Naše podjetje sprejema vaše ponudbe preko E-pošte podgorsek2006@gmail.com 

 


Ni komentarjev:

Objavite komentar