ponedeljek, 24. april 2017

Odkup registriranih vozil 040 127 873

Odkup registriranih vozil osebnih in gospodarskih od podjetij ter posameznikov.
Odkupujemo za gotovino rabljene avtomobile ki so normalno vozni, registrirani tehnično brezhibni, ki se normalno uporabljajo vsakodnevno za vožnjo v prometu.
Imate ogledan nov ali drugi rabljen avto pa imate vaš rabljen star avto še registriran in bi radi prenesli bonifikacijo oz. bonus za popust pri obveznem ali kasko zavarovanju, ter odjavili vozilo iz prometa hkrati pa še nimate novega kupca za star avto?
Izberite najhitrejši način da prodate rabljen avto tako da nas pokličite ali pa kontaktirate preko telefona ali naše službene E-pošte.
Imam registriran avto ki ga prodajam ki je še v prometu prijavljen in registriran, potrebujem pa avto odjaviti, ker bi rad registriral drugo vozilo ki ga imam že ogledanega oz. kupljenega.
Ste že dali avans oz. aro za drugo rabljeno vozilo pa potrebujete prodati vas avto takoj za denar, da lahko izplačate novega v celoti?
Pripravljeni smo takoj prideti pogedati in kupit vaš registriran avto ki ga ne potrebujete več.
Kaj naj naredim ker imam moj avto še registriran ter ga še potrebujem za vožnjo, ampak bi se rad zagarantiral da ga imam prodanega, ker že pričakujem da v kratkem dobim novo vozilo?
Odkupimo tudi taka vozila ki so še v uporabi pri lastniku.V praksi damo avans na dogovorjeno obojestransko ceno ter počakamo da stranka dobi nov ali rabljen drug avto.Ko pa ima naša sranka nov avto že pripravljen v avtosalonu ali avtohiši pa takoj odkupimo tako vozilo, uredimo prenos lastništva za avto ki je trenutno še registriran.Po odjavi vozila iz prometa  pa lahko stari lastnik uveljavi vračilo cestinine oz. cestnega sklada ter pridobi neizkoriščen del osnovnega zavarovanja ki ga je sklenil pri eni od zavarovalic ki so prisotna na slovenskem trgu.
Kupimo tudi registrirano vozilo, opravimo prenos lastništva tako da sklenemo novo zavarovanje do poteka registracije.V tem primeru registereske tablice ostanejo na vozilu in se ne uničijo po končanem postopku prodaje.Stari lastnik pridobi vso potrebno dokumentacijo tako kot je pravnoformalno po zakonu ki velja za pravilni prenos lastništva.
Brezplačno odvažamo tudi registrirana vozila ki so v okvari, pokvarjenem stanju, razbita totalka, poškodovana ali karambolirana.
Postopek odkupa opravimo lahko na vaše domu, službi ali na dogovorjeni lokaciji tako da se uskladimo z starim lastnikom glede lokacije in termina, ki bo najbolje ustrezal staremu lastniku avtomobila.
Celoten postopek odkupa registriranega avta opravimo hitro, korektno in za obojestransko odkupno ceno ki pa mora biti pod tržno ceno ki jo trenutno narekuje slovenski trg rabljenih vozil.

Lahko nas dobite tudi na www.avto-zero.si

Ali pa direktno na pošto podgorsek2006@gmail.com


Ni komentarjev:

Objavite komentar