sobota, 29. april 2017

Odkup rabljenih vozil od letnika 1998 040 127 873

Gotovinski odkup vozil rabljenih vozil starih od letnika 1998 dalje v vseh stanjih voznih, delno oz. pogojno voznih ter popolnoma totalno nevoznih v pokvarjenem ali razbitem stanju za gotovino.
Kupimo vsak rabljen avto lahko z manjšo ali večjo okvaro, pomankljivostjo, napako ki je v sesutem nedelujočem stanju, ter vozne avtomobile ki so podrsani, od toče ali ali pa še v solidnem dejujočem stanju.
Ste lastnik starejšega rabljenega avtomobila, pa se sprašujete kam z njim?
Odgovor je na dlani.Prodajte avto podjetju Odkup avtomobilov, Gregor Škulj s.p ki se bavi in ukvarja z takojšnim zastonj odvozom vseh vozil ki se vozijo po slovenskih cestah.
Kupujemo avte od letnika 1998 naprej, lahko so v zelo slabem stanju primerna za na deponijo, razgradnjo ali reciklažo.
Sem lastnik še dobrega vta ki je še vozen in je opravil tehnični pregled?
Kupujem tudi avtomobile ki so še v solidnem stanju ki so še tako vitalni da jim daljše razdalje ne predstavljajo nobenih ovir tako da je majhna verjetnost okvare, ker so sorazmerno redno vzdrževani z manjšimi pomankljivosti.
Kaj pa če je vozilo malo mlajše kot imate v prispevku?
Kupim seveda tudi take avtomobile ki so mlajši in imajo manj prevoženih kilometrov tako da v naši firmi poskrbimo za celovito rešitev kadar se odločite da prodajate, menjate ali oddate avto ker menjate vozni park iz kakršnihkoli razlogov.
Ali je lahko avto nevozen, pokvarjen ali totalka?Ali kupite tudi take ki se morajo odpeljati z avtovleko?
Točno odkupujemo prav take ki so lahko v okvari, poškodovani ali karambolirani ki jih je potrebno odpeljati z avtovleko.
Kakšen je kaj odziv in kako hitri ste v podjetju če vas pokličemo ali pošljemo povpraševanje preko obrazca na spletni strani www.avto-zero.si?
Odzovemo se takoj oz. v najkrajšem možnem času tako da vas pokličemo, posljemo pošto nazaj ali pa vas kontaktiramo preko sms-sa, ker veliko naših strank med službo ne more kontaktirati oreko telefona, tako da se v teh primerih poslužujemo bolj kontakta preko naše E-pošte podgorsek2006@gmail.com

Odkup zaribanih vozil, prevrnjenih, taletenih in razbitih avtov ki so ocenjeni kot ekonomska totalka.
Skratka samo poiščite nas pa bomo v dogovoru z vami v hipu našli rešitev da prodate vaš rabljen avto za ceno ki bo še sprejemljiva za vas, seveda pa mora biti tudi nam sprejemljiva da se odločimo za odkup.
Še izberite na kašen način nas kontaktirate:
-telefon 040 127 873
-mail podgorsek2006@gmail.com
-splet www.avto-zero.si

Hiter odziv, gotovina, prenos lastništva ter brezplačni odvoz nevoznih vozil z avtovleko.










Ni komentarjev:

Objavite komentar