nedelja, 30. april 2017

Odkup gospodarskih dostavnih vozil 040 127 873

Takojšen odkup rabljenih gospodarskih službenih vozil od podjetij ki jih uporabljajo za zazlične prevoze tovora in potnikov.
Gotovinski odkup dobro redno vzdrževanih lahkih dostavnih vozil ki so različnih nadgradenj dimenzij ter velikosti vseh letnikov,lahko so tudi mlajša gospodarska vozila ki so specialna.
V podjetju imamo star rabljen kombi ki ima nadgradnjo s kasonom.Ali odkupite tudi taka vozila od pravnih družb?
Kupujemo tudi gospodarske avtomobile vrste kombi s cerado ter kombi s kasonom.Plačilo preko TTR-ja.
V firmi imamo kombi za prevoz ljudi.Pa nas informativno zanima če kupite tudi taka potniška vozila ki so za prevoz potnikov?
Odkupimo tudi kombije in vozila za prevoz oseb ki so lahko poškodovani ali karambolirani.
V naši pravni družbi bomo oddali dostavnik ki ga imamo v osnovnih sredstvih, kjer smo si poračunali oz. odbili DDV.Je srednje ohranjen ampak mehansko redno vzdrževan manjše nosilnosti vrste lahko dostavno vozilo.Vam pride v poštev tudi tak lahek avtomobil za dostavo za odkupit?
Kupimo vse vrste avtomobilov za dostavo ki imajo različne specialne nadgradnje različnih nosilnosti in znamk.
Plačilo preko računa.
Imamo služben avtomobil ki pa nam je odpovedal verjetno je zaribal ker ne obrne več.Se ukvarjate tudi z gospodarskimi avti ki so v okvari?
Kupujem vse kombije in dostavnike ki imajo kakršnokoli okvaro motorja, menjalnika, injektorjev, elektronike, pogonov ali turbine.
Smo lastniki tovornega vozila ki nam je odslužil in bi ga radi prodali.Kdo odkupuje tovorna vozila?
Naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki nudi takojšen hitri odkup za gotovino vsega dostavnega in tovornega programa.
Odkupim vsak gospodarski dostavnik ali tovorno vozilo ki je lahko totalka ali ekonomska totalka.
Kupim tudi osebne avtomobile ki so zadaj zaprti brez stekel ki so bili predelani in imajo homologacijo da so registrirani kot dostavna vozila Aixam, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, DKW, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyndai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, MAN, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Proton, Puch, Renault, Renault Trucks, Rover, Saab, Scania, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Postopek odjave vozila.
Tovorno vozili se odjavi vam na najbližji upravni enoti v času uradnih ur ali tehničnih pregledih.
Za odjavo vozila potrebujete:
  • prometno vozila,
  • tablice,
  • kupoprodajno pogodbo,
  • osebni dokument.
Pri odjavi morata biti prisotna tako kupec kot prodajalec. Po odjavi vozila bo na vaš TRR nakazan sorazmerni del cestnine.
Po ureditvi vseh papirjev sledi še prekinitev zavarovanja, ki jo lahko izvedete v poslovalnicah vaše zavarovalnice ali na določenih tehničnih pregledih (priporočamo, da predhodno preverite to možnost). Vaše vozilo mora biti odjavljeno, s seboj imejte:
  • potrdilo o odjavi vozila,
  • zavarovalno polico
  • in osebni dokument.
Prekinitev zavarovanja je brezplačna, na vaš TRR bo nakazan sorazmerni delež zavarovanja.

Postopek prodaje dostavnega vozila.
Pokličite nas na 040 127 873. Sporočite nam vrsto vašega dostavnega vozila. V primeru, da je tovorno vozilo poškodovano, nam sporočite obsežnost poškodbe in ali okvare.Po ogledu vozila vam nudimo takojšen odkup in brezplačen odvoz. Dokumente uredimo takoj na najbližji upravni enoti ali tehničnih pregledih.



Mogoče še obiščite na spletu www.avto-zero.si

Ponudite na vaše gospodarko dostavno vozilo v odkup na E-pošto podgorsek2006@gmail.com




Ni komentarjev:

Objavite komentar