sreda, 10. avgust 2016

Prodajate vozilo v okvari? 040 127 873 Odkup vozil

Se vam je pokvarilo vozilo in bi radi prodali vozilo v okvari? Nudimo odkup pokvarjenih vozil in avtomobilov v okvari.
Vozilo se je nenadno zaustavilo zaradi okvare in razmišljam da bi ga kar takega prodal. Ali poznate koga ki bi ga odkupil v prvotnem pokvarjenem stanju, ker je popravilo avta predrago?
Pišite na podgorsek2006@gmail.com , pokličite 040 127 873 ali kliknite na www.avto-zero.si in odzvali se bomo takoj ter poiskali rešitev za vas.

Odkupujemo gotovinsko. Ceno vozila v okvari pa postavimo skupaj z lastnikom vozila, tako da je odkupna cena določena obojestransko.
Avto mi je zaribal in bi se ga rad hitro znebil, da lahko kupim drugo vozilo? Kdo odkupuje da takoj plača nevozno vozilo in brezplačno odpelje brez stroškov odvoza?
Poiščite podjetje na spletu pod imenom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki je specializirano za odkup nevoznih avtov v okvari z lastnim odvozom po vsej Sloveniji.
Odvažamo tudi iz tujine, Hrvaška, Italija ter Avstrija v dogovoru z lastnikom pokvarjenega avtomobila.

Če vozilo v okvari odkupimo je prevoz nevoznega vozila brezplačen ne glede na prevožene kilometre z avtovleko.
Odkupimo vsa vozila v okvari ki imajo pokvarjeno mašino oz. motor, turbino oz. turbo polnilnik. ročni ali avtomatski menjalnik ter vozila z okvaro dovoda goriva pri bencinskih vozilih v kombinaciji z avtoplinom in dieselskih voziih.

Odkupim okvare na vozilih ki imajo naknadno vgrajen plin in hibridna pokvarjena vozila.

Kupujemo vse vrste okvar na vozilu manjše ali večje kjer je potrebna menjava motorja, turbine, injektorjev, črpalke ali menjalnika.

Kupim avto v okvari vseh cenovnih razredov in vseh znamk Aixam, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, DKW, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, MAN, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Proton, Puch, Renault, Renault Trucks, Rover, Saab, Scania, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Kupimo vse vrste pokvarjenih vozil in avtomobilov v okvari, terencev, karavanov, enoprostorcev, limuzin, kombilimuzin, coupejev in kabrioletov.

Skratka če prodajate pokvarjenega nas obvestite in odkupili bomo vaš pokvarjen avtomobil.







Ni komentarjev:

Objavite komentar