sreda, 24. avgust 2016

Odkup vozil podjetju 040 127 873

V našem podjetju, Odkup vozil, Gregor Škulj s.p vam nudimo tudi odkup rabljenih voznih in nevoznih vozil za gotovino. Odkup vozil poteka tako, da se z vozilom oglasite pri nas ali pa pridemo na dom. Na dogovorjeni lokaciji naš cenilec strokovno ogleda, ter določi odkupno ceno vozila, ki je sorazmerno določena glede na dejansko stanje vozila, ohranjenost, prevožene kilometre, ter tržno vrednostjo vozila.
Odkupujemo tudi avtomobile v okvari in pokvarjene terence.

Kupujemo tudi poškodovana vozila in karambolirana terenska vozila.
Odkupimo totalke in ekonomske totalke.
Za odkupljen avto nudimo brezplačen odvoz nevoznega vozila z avtovleko.

Odkupim preko podjetja vsak rabljen avto ali pa posredujem oz. najdem kupca za vaš rabljen avtomobil.

Kupimo tudi razbite, stolčene in zaletena vozila. Plačilo pa opravimo preko nakazila na transakcijski račun lastniku oz. uporabniku starega avtomobila.

Kupim rabljen, stolčen, poškodovan, karamboliran, nevozen, totalka, pokvarjen, zariban, avto v okvari, star, razbit, neregistriran, registriran, zbit, neizpraven, prevrnjen, ohranjen, zaleten, sesut, avto ekonomska totalka, uničen, zgoren, poplavljen, slab, potopljen, naleten, verižno karamboliran, prekucnjen, neuporaben, iztrošen, izrabljen, avto za nadomestne dele in avto ki je namerna poškodovan zaradi vandalizma.
 
V kolikor se z odkupno ceno strinjate, se opravi prepis ter uredi vse formalnosti v zvezi z odkupom ter plačilom vašega registriranega ali neregistriranega avtomobila.

Odkup vozil, Gregor Škulj je podjetje za posredništvo in trgovino. Glavna dejavnost je iskanje kupcev in odkup vozil v vseh stanjih za že naprej zname kupce.

Na voljo vam je naš splet www.avto-zero.si

Priporočamo kontakt preko pošte podgorsek2006@gmail.com




Ni komentarjev:

Objavite komentar