sreda, 15. junij 2016

Rabljena vozila 040 127 873 Odkup

Gotovinski odkup rabljenih vozil celih, poškodovanih in avtomobilov v okvari.
Rabljena vozila odkupim takoj poškodovana, totalke in pokvarjena vozil z lastnim odvozom.
Odkup vozil v vseh stanjih voznih in nevoznih.

Izvajamo odkup rabljenih vozil na terenu vseh znamk in starosti.
Odkup vozil brez zapletov in težav po celi Sloveniji.
V našem podjetju se zavedamo se, da želite za svoje vozilo primerno korektno plačilo, zato smo vam pripravili enostaven in hiter postopek odkupa na lokaciji na kateri vam ustreza in  je vam najbližja.
Samostojna individualna prodaja rabljenega avtomobila je težavna, naporna in zamudna, ker je potrebno veliko srečanj z raznim osebam, ki so za vas popolni neznanci.
Odkupna cena za vozilo pa običajno ni tako visoka kot ste jo določili vi pred samo prodajo in ste po opravljeni prodaji lahko celo razočarani.
V podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p bomo poskrbeli, da boste s celotnim postopkom odkupa navdušeni in zadovoljni z predlagano odkupno ceno za vaše vozilo. Izkušena ekipa vam bo razložila kompleten celotni postopek odkupa vozila za gotovino, da bo za vas prodaja enostavna, transparentna in prijetna!
 Lahko pa nas kontaktirate samo za nasvet ali brezplačno informacijo preko našega spleta na www.avto-zero.si
Opravimo celoten postopek. En klic ali mail in se dogovorimo, prevzamemo avto in vam plačamo takoj v gotovini ali preko vašega transakcijskega računa vaše rabljeno izpravno ali neizpravno vozilo.
Vaš avto odkupimo in takoj prepišemo.Brez čakanja pridemo na ogled v istem dnevu, vi pa takoj po ogledu in dogovoru o višini odkupne cene prejmete gotovino.
Ponudili vam bomo najvišji možni znesek, ki je še sprejemljiv za nas.
Odkup vseh rabljenih vozil ki so kupljena preko leasinga ali bančnega kredita.
Ponudbe za odkup rabljenih vozil nam pišite na podgorsek2006@gmail.com

 

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar