torek, 14. junij 2016

Odkup avta v okvari 040 127 873

Gotovinski odkup avta v okvari s takojšnim odvozom in prenosom lastništva.
Odkup rabljenih nevoznih pokvarjenih in okvarjenih vozil in vseh letnikov, starosti ter ohranjenosti ne glede na cenovni razred.
Odkupujemo močno zaribane pokvarjene avte in vozila v okvari, ki imajo zariban uničen motor, delno pokvarjen ročni ali avtomatski samodejni menjalnik ter pokvarjeno staro nedelujočo turbino.
 
Odkup avtomobilov vseh oblik, osebnih, terenskih, enoprostorcev, karavanov, terenskih vozil/SUV, coupejev, limuzin, kabrioletov in kombilimuzin s takojšnim ogledom na vašem domu.
Odkupimo služene vozila ki imajo v okvari pogonske vitalne dele na mašini in avte ki imajo v okvari bencinske in dieselske injektorje ter visokotlačno dieselsko črpalko.

Kupujemo avte ki jim je preskočil ali strgal zobati pogonski jermen, strgano počeno verigo, predrt blok motorja, obrabljene oz. izrabljene glavne ali ojnične ležaje, zvito glavo motorja, počeno glavno gred motorja, zlomljen ventil na glavi motorja.
Kupim služben avtomobil ki ima v okvari hladilni sistem in avtomobil ki je zakuhal ter ima počeno oz.zvito glavo motorja.
Avtomobile od podjetij kupimo z okvarjeno amortizerjev, torzije, most motorja, vzmetenja ali podvozja.
Odkup vozil ki jim je totalno odpovedal motor in avtov kjer je potrebna menjava motorja, šob ali turbo polnilnika.
Odkup vozil z pokvarjeno izrabljeno sklopko, iztrošenim enomasnim ali dvomasnim vztrajnikom in vozil ki prekomerno porabljajo oz.trošijo olje.
Odkup vozil ki imajo v okvari katalizator, izpušni sistem ali dpf, fap ali filter trdih delcev.

En klic ali mail, realizacija takoj, ogled na domu, gotovinsko plačilo, odjava vozila iz prometa, prepis, brezplačni odvoz vozila. 

Pokličite 040 127 873 ali pišite nam podgorsek2006@gmail.com 

Priporočamo še ogled specializirane spletne strani za odkup vozil www.avto-zero.si



 

Ni komentarjev:

Objavite komentar