četrtek, 2. junij 2016

Karambolirana vozila 040 127 873 Odkup

Odkup za gotovino karamboliranih vozil po celotni državi s takojšnim plačilom in brezplačnim odvozom.Odkupujemo vse avte ki so poškodovanih, karambolirani nevozni, delno vozni ali karamblirani vozni, kjer ni poškodovano podvozje.
Gotovinski odkup rabljenih zbitih karamboliranih vozil in uničenih avtomobilov vseh vrst, modelov in znamk.
Kupim močneje karambolirano vozila, ki je ocenjena iz strani zavarovalnice totalka.
Odkup poplavljenih in potopljenih avtomobilov različnih znamk in oblik.
Kupimo potopljene avte in vozila poškodovana od toče.
Takojšen odkup in brezplačni odvoz zažganih in zgorelih vozil.
Gotovinski odkup in brezplačni odvoz neuporabnih karamboliranih avtomobilov-totalk in delno voznih karamboliranih vozil-ekonomskih totalk.
Gotovinski odkup in brezplačni odvoz z avtovleko neuporabnih starih karamboliranih registriranih in neregistriranih karamboliranih motornih vozil vseh starosti ter namembnosti.Poplačilo dolga za vozila ki so na leasing ali bančni kredit.
Odkup in odvoz karamboliranih osebnih in terenskih vozil, gospodarskih vozil, avtomobilov, dostavnih vozil, kombijev, kamionetov, ceradarjev, kasonarjev, pick-up, kiperjev, hladilnikov, avtovleke, šasija z kabino. šasija z nadgradnjo, kasonarji s ponjavo, kasonarji s cerado, lahkih dostavnikov, poltovornjakov vseh znamk.
Uredimo takojšen prenos lastništva in odjavo vozila iz prometa na novega lastnika.
Zastonj odvoz.Odkup močno in totalno razbitih karamboliranih avtov povsod in vsak dan ne glede na vikend, nedeljo ali praznik.

Na internetu smo na razpolago na www.avto-zero.si

N spletni strani imamo tudi obrazec za odkup karamboliranih avtomobilov, ki ga lahko izpolnite ali pa nam pošljite sporočilo direktno na E-mail podgorsek2006@gmail.com





Ni komentarjev:

Objavite komentar