četrtek, 16. junij 2016

Odkup dostavnih vozil 040 127 873

Gotovinski odkup gospodarskih dostavnih vozil vseh vrst, nadgradenj, velikosti ter namembnosti Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Seat, Toyota, Volkswagen.
Odkup voznih in nevoznih gospodarskih dostavnih avtomobilov.
Gotovinski odkup registriranih dobro, slabo in srednje ohranjenih gospodarskih službenih vozil.Takojšen odkup dostavnikov in kombijev v okvari.
 
Odkup za gotovino poškodovanih dostavnih vozil in lahkih dostavnikov.Gotovinsko odkupujemo razbite karambolirane kombije potniške za prevoz oseb in furgone za prevoz tovora.Odkup stolčenih ceradarjev in kasonarjev ne glede na težo poškodbe.
Odkup zaribanih kamionetov in in prevrnjenih šasija z nadgradnjo.
Odkup zaletenih in zbitih gospodarskih vozil vrste šasija z enojno kabino ter šasija z dvojno kabino in nadgradnjo.
 
Odkupujemo totalno poškodovane kiperje totalke in karambolirane poltovornjake ekonomske totalke.Odkup naletenih kasonarjev s cerado in zvrnjenih kasonarjev s ponjavo.
Odkupujemo tudi službena vozila od pravnih oseb z veliko prevoženih kilometrov v kakršnemkoli stanju registrirana in neregistrirana tehnično izpravna in neizpravna vozila, kjer je potrebno popravilo da vozilo opravi tehnični pregled.
 
Nudimo tudi odkup vozil kjer je potrebno poplačilo leasinga ali kredita.
Takojšen ogled na vašem podjetju ali domu, dobro plačilo in brezplačen odvoz odkupljenih dostavnih gospodarskih vozil.

Dobro takjšne plačilo preko transakcijskega računa.
Za vsa odkupljena vozila uredimo vse formalnosti v zvezi z odjavo gospodarskega vozila in prenos lastništva na novega lastnika.

Preglejte še našo spletno stran www.avto-zero.si 

Pišite nam na podgorsek2006@gmail.com 

 


Ni komentarjev:

Objavite komentar