nedelja, 28. december 2014

Kupim rabljen avto 040 127 873

Kupim rabljen avto preko podjetja ne glede na znamko ali stanje.Kupim rabljen avto preko spleta oz. interneta.Odkupujemo rabljene avtomobile vozne ohranjene in nevozne pokvarjene, poškodovane ali totalke od l.2001 dalje.
Ali razmišljate o prodaji avta preko spleta in iščete primerno podjetje ki kupuje avte?Naše podjetje kupuje avte preko spleta-interneta tako da vam ni potrebno voziti avto nikamor, ker na brezplačni ogled in cenitev pridemo na vaš dom.Tako se izognete nepotrebnega čakanja in ogleda avta na mestih kjer se boste dogovorili z eventuelnim novim lastnikom vozila.Z ogledom avta na vašem domu se izognete stroškov, ki nastanejo z prodajo rabljenega avta.Večina lastnikov rabljenih avtov ko se odloči za prodajo starega rabljenega avta ne želi nikakršnih dodatnih stroškov, razen odjave vozila iz prometa ter identifikacije na tehničnih pregledih ali upravni enoti.
Kupujemo tudi nevozne avte v okvari in karambolirane avte.Kupujemo rabljene stare nevozne avte in avte ki so neregistrirani.
Za registrirane rabljene avte nudimo korektno gotovinsko plačilo ki ga skupaj obojestransko postavimo s starim lastnikom avta.
Za delno ali totalno razbite avte totalke in ekonomske totalke poskrbimo za brezplačni odvoz po Sloveniji.

Če bi radi prodali rabljen avto preko interneta-spleta brez stroškov ki so povezani z prodajo avta,nas najdete na povezavi www.avto-zero.si
Z spletni odkup avta smo dosegljivi tudi na zero@evj-kabel.net
Odzvali se bomo hitro in ažurno vse dni v tednu tudi on nedeljah in praznikih.


Ni komentarjev:

Objavite komentar