ponedeljek, 1. december 2014

Gotovinski odkup vozil 040 127 873

Večna dilema lastnikov vozil izpravnih in neizpravnih je kako podati rabljen avto.Prva opcija je da prodajamo sami, druga opcija pa je da odkupi vozilo trgovec preko gotovinskega takojšnega odkupa vozil.
Pri prvi varianti lastnik vozila sam odda oglas, se ukvarja z ogledi in telefonskimi klici potencialnih kupcev oz. samo informativnimi kupci, zbira ponudbe in se muči z telefonskimi klici od jutra do poznega večera.
Večkrat se zgodi da je ogledov za vozilo več ni pa nujno da se tudi vozilo proda.Imamo pa tudi primere
ko ni niti enega ogleda za vozilo oz. informativnega klica.Slabost individualne prodaje je kadar  vozilo ni brezhibno oz. če je bilo poškodovano-slabo popravljeno, okvarjeno in se kupcu ne pove dejanskega stanja vozila je večkrat reklamacija.Reklamacija in poznejši klici po izvšeni prodaji so za večino prodajalcev moteči.

Pri drugi varianti po se lastnik vozila odloči da vozilo takoj proda trgovcu ki gotovinsko odkupuje vozila s takojšnim prenosom lastništva in po sistemu videno kupljeno-brez kasnejših reklamacij.
Pri gotovinskem odkupu takoj prejmete gotovino-plačilo na TTR in lahko takoj kupite drugo vozilo po vašem okusu.Za gotovinski odkup vozil se odločajo lastniki ki se jim mudi s prodajo in se nimajo časa ukvarjati z prodajo vozila.

Glede na hitri tempo življenja se vse več lastnikov vozil odloči za gotovinski odkup vozil, da dobijo gotovino
takoj.Potem pa z gotovino v žepu se odpravijo iskati drugo vozilo.Velikokrat pa imajo lastniki že nov avto izbran oziroma imajo že položeno aro.

Če se vam mudi s prodajo rabljenega starega vozila v kakršnemkoli stanju in ste se odločili hitro
prodati vozilo s takojšnim plačilom in prenosom lastništva me pokličite.

Za gotovinski odkup vozil dobite več informacij na povezavi www.avto-zero.si

Brezplačen odvoz vozil.





Ni komentarjev:

Objavite komentar