ponedeljek, 26. februar 2018

Avtokleparstvo 040 127 873 Odkup vozil

Vam razbit poškodovan ali karamboliran avto stoji pri avtokleperju ker mojsten nima časa ne interesa popraviti razbit avtomobil?stolčenih
Pa razmišljam da bi kar takega poškodovanega prodal in se nebi več ukvarjal z neresnimi avtokleparji in neresnimi avtoodpadi ki samo obljubljajo dore rabljene avto dele, ko jih je pa potrebno izobaviti pa je ogromno govorjenja in ni realizacije.

Če pa se odločite za popravilo pa vam svetujemo da si vzamete dovolj časa do boste brez avtomobila in dovolj živcev sploh če se odločite za popravilo vozila z rabljenimi nadomestnimi deli ker bo prededen bo vozilo poravljeno preteklo kar nekaj časa.

Odkup vozil, Gregor Škulj s.p vam ponuja takojšen odkup totalk, poškodovanih vozil ter karambliranih avtomobilov.
Odvoz z avtovleko je brezplačen lokacija odkupa stolčenih in zaletenih avtomobilov je cela Slovenija.

Če vam avto stoji pri avtokleparju ali avtomehaniku npr. pri pokvarjenih vozilih in ste na meji ali prodaja ali popravilo, ker potrebujete hitro popravljen avto raje odločite za prodajo avta in pokličite 040 127 873 Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.

Prisluhnili bomo vašim željam in dogovorili se bomo za takojšen gotovinski odkup zbitega avtomobila, terenca, dostavnika ali lahkega gospodarskega vozila.

Info za nevozne avte www.avto-zero.si 

Prodaj in znebi se voznega ali nevoznega avta na povezavi podgorsek2006@gmail.com 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar