nedelja, 5. november 2017

Kupujemo avte Honda 040 127 873

Smo podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki se ukvarja z takojšnim odkupom rabljenih avtomobilov znamke Honda v vseh stanjih Accord, Civic, CR-V, CR-Z, FR-V, HR-V, I nsight, I ntegra, Jazz, Legend, Logo, S 2000, Stream.

Kupimo karambolirane in poškodovane osebne avte vseh letnikov ter zanesljive terenske avte v vseh stanjih lahko totalno stolčene za dele ali nevozne z okvar motorja.

Stare Honde kupujemo ki so lahko še registrirane, pred iztekom registracije ali pa neregistrirane že dalj časa brez tehničnega pregleda v nebrezhibnem stanju.

Prodajate dober rabljen avto Honda ker menjate staro za novo in vam v avtohiši na rabljenih vozili ponujajo premalo?Odločil sem se za ga prodam v lastni režiji za malo boljšo ceno kot je odkupna cena po eurotax cenitvi.

Pokličite preden avto date po sistemu staro za novo.Pošljite nam sporočilo kaj prodajate in kakšno ceno že imate za vaš rabljen avto in v trenutku se bomo dogovorili za takojšni brezplačni ogled in gotovinski odkup vašega starega avta ki ga ne potrebujete več.

Za ogled in odkup vozil za gotovino se lahko dogovorite tudi preko spletne strani www.avto-zero.si

Gotovinsko plačilo nudimo za avte ki so cenovno sprejemljivi za nas da jih odkupimo za gotovino in uredimo prenos lastništva.

 Odkup avtov Honda rabljenih voznih in nevoznih na podgorsek2006@gmail.com


Ni komentarjev:

Objavite komentar