sreda, 20. julij 2016

Odkup vozil od d.o.o 040 127 873

Odkup službenih rabljenih vozil in avtomobilov od podjetij ali samostojnih podjetnikov, ki imajo dejavnost in so vpisani v poslovni  register Ajpes.
Odkup voznih in nevoznih dostavnih vozil od d.o.o in s.p.
Odkup kombijev in dostavnikov ki so bili namenjeni za prevoz potnikov, delavcev ali tovora.

Odkupujemo pokvarjena in razbita gospodarska vozila od gospodarskih družb, ki imajo gospodarska vozila v osnovnih sredstvih.
Odkupimo stara vozila od firm ki so v okvari in totalka stolčene nevozne neuporabne nedelujoče avte od podjetnikov.

Takoj odkupim prevrnjen ali zaleten karavan ali enoprostorec od podjetja, ki ga je upravljal trgovski potnik za potrebe podjetja.
Kupujemo specialne poškodovane avtomobile od poslovnih družb za opravljanje raznih dejavnosti, hladilnike, ceradarje, kasonarje s šasijo, pick-up vozila, furgone, kamionete, šasija s kabino in cerado, avtodome, kasonarje s ponjavo, šasija brez nadgradnje, poltovornjake, šasija s kabino in kiper.

Kupimo rabljene osebne avtomobile v paketu zaprte ki so lasti podjetij, ustanov, verskih skupnosti ter raznih društev, ki imajo  posledično veliko prevoženih kiometrov z raznimi napake ter pomankljivosti.

Kako poteka odkup službenih vozil od gospodarskih družb kjer je bilo možno poračunati DDV ob nakupu?
Postopek je sledeč.Pokličite naše podjetje Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ali pa nas poiščite na internetu oz. računalniku na www.avto-zero.si

Dogovorili se bomo za lokacijo in termin ogleda vozila na vašem podjetju.Po ogledu in skupni dogovorjeni odkupni ceni nam iztavite predračun ki ga poravnamo preko transakcijskega računa vašega podjetja.

Pri gospodarskih vozilih je potrebno izstaviti račun z razvidnim DDV-jem razen v primeru osebnih avtomobilov v lasti podjetij, kjer ni bilo možno poračunati davka pri nakupu avta se napiše odkupno ceno brez DDV-ja tako kot bi kupili od fizične osebe s pripisom na račun(DDV-ni obračunan v skadu s4. točko 44. člena z DDV-1.

Kupim lahek dostavnik od vseh vrst podjetij ki so ustanovjena v Sloveniji ali tujini d.n.o, d.d, k.d, k.d.d, dvojna družba, tiha družba in raznih podružnic ter poslovalnic.

Odkup totalno zaribanih vozil in delno poškodovanih in karamboliranih ekonomskih totalk vseh znamk, Aixam, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, DKW, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jepp, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, MAN, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Microcar, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Proton, Puch, Renault, Renault Trucks, Rover, Saab, Scania, Seat, Shuanghuan, Škoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Če mislite ali želite prodati vozilo nam pišite na E-pošto podgorsek2006@gmail.com













Ni komentarjev:

Objavite komentar