sobota, 23. julij 2016

Avtomobilizem 040 127 873 Odkup vozil

Kadar želimo prodati naše staro vozilo je najhitrejši možen način prodati podjetju, ki gotovinsko odkupuje vozila vozna ali nevozna, ki pride tudi na ogled vozila na dom. Pri tem odkupu gre za takojšne plačilo in brezplačno cenitev osebnega ali dostavnega avtomobila. Denar prejmete takoj ko se dogovorite z lastnikom vozila o odkupni obojestranski dogovorjeni ceni. Ko se odločimo za prodajo gre po enostavnem hitrem postopku od ogleda rabljenega avta, preizkusa in seveda gotovinskega plačila ter prenosa lastništva, ki v praksi ne traja dlje kot 45 minut.

Največkrat se za gotovinski odkup vozil odločijo ljudje, ki bi avto radi hitro prodali, ker jim njihov avto ne služi več, stoji v garaži in se na njem nabira le prah ali pa je že oddelal svoje in ga je potrebno zamenjati ker se nenehno kvari.
Eden izmed glavnih razlogov zakaj izbrati gotovinski odkup vozil je tudi ta, ker bi radi prodali svoj stari avto in si kupili novega, tako pa bi zraven iztržili še nekaj za svoj stari avto. Kadar se že odločimo za prodajo avtomobila je potrebno razmisliti kdaj je primeren čas za prodajo svojega starega avtomobila.
Pri pregledu avta ali dostavnika opravimo površinski pregled avtomobila, pregledamo karoserijo avtomobila, pregledamo notranjost kako je je ohranjena (sedeži, volan, armatura, tapete, strop avtomobila), pregledamo servisne listke, ali je bil avto kdaj udeležen v prometni nesreči in podobno. 
Po pregledu voznih vozil sledi krajši test vozila.Z kupcem se odpeljeta na krajšo vožnjo da se ugotovi ali je slučajno z avtom kaj narobe in da to ni bilo možno videti pri pregledu karoserije ko je bil avto parkiran (okvara oz iztrošenost zavor, podvozja, amortizerjev, polosi, križi, diferenciala, menjalnika, vztrajnika, sklopke, motorja, turbine, elektronike ali injektorjev). Po končanem pregledu se začne pogovor o vrednosti avta. Odkupovalec nam pove realno ceno, ki nam je pripravljen odšteti za naš avtomobil. Ponujena cena velja en dan oziroma po dogovoru. Če se z ceno strinjamo je potrebno urediti določene papirje.
S seboj je potrebno imeti vse dokumente, kot so prometno dovoljenje, tablice, servisna knjiga, homologacija, vsa navodila, rezervne ključe ter osebni dokument. Kadar je v pogovoru gotovinski odkup vozil, takrat dobimo izplačano takoj ob podpisu kupoprodajne pogodbe. Izplačano dobimo v gotovini ali preko računa. Cel postopek traja hitro. Gotovinski odkup vozil je možen po vsej Sloveniji ali na vašem doma ali službi.

Odkup rabljenega avtomobila brez kasnejših reklamacij za gotovino.
Postopek odkupa je popolnoma enak tudi pri nevoznih, pokvarjenih, poškodovanih, totalkah, karamboliranih, avtomobilih v okvari in prevrnjenih ekonomskih totalkah.

Poplačamo tudi leasing ali kredit.
Pri vozilih ki so financirana preko leasinga je potrebno da leasingojemalec pred prodajo pridobti točen izračun o višino dolga iz strani leasing hiše.
Višino dolga je potrebno poplačati v celoti ker je samo tako izpolnjen pogoj da je leasingojemalec postane tudi edini lastnik vozila.
Ko je leasing poplačan v celoti leasing hiša ki je financirala avtomobil izda potrdilo v obliki odstopne izjavave oz. zaključni sorazum, ki pa je pogoj da lahko leasingojemalec opravo prenos lastništva na sebe in naprej na morebitnega kupca vozila.

Odkupujemo tudi vse vrste gospodarskih dostavnih vozil, kombijev, furgonov, hladilnikov, ceradarjev, kasonarjev, šasija z nadgradnjo, dostavnikov ter lahkih dostavnih vozil.

Poiščite nas pod Odkup vozil, Gregor Škulj s.p www.avto-zero.si

Če vam je pa ljubše pa nam pišite na podgorsek2006@gmail.com 

 


Ni komentarjev:

Objavite komentar