četrtek, 20. maj 2021

Srednje ohranjen avto kupim 040 127 873

Imam za prodat moj avto, ki pa je srednje ohranjen in iščem podjetje za odkup strednje ohranjenega vozila. Pogoj je da ne komplicirajo pri odkupa avtomobila, saj govorimo o srednje ohranjenemu vozil in posledično je za pričakovati da avto ni dobreh stanju. Seveda pa se na avtu vidi tudi sledi obrabe.

Zato mi pomagajte z nasveti in mnenji če sem se pravilno odločiL. Izbral sem podjetje ki preko interneta oglaša da se ukvarja z odkupom srednje ohranjenih vozil z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p.

Super ste izbrali to je pravo podjetje, saj to podjetju kupuje srednje in slabo ohranjene avte po sistemu videno kupljeno brez kasnejših reklamacij. Tako da po zaključeni prodaji avtomobila ki ni najbolje ohranjen nikoli, ne boste prejeli klica od podjetja da je še kakšna malenkost dodatno pokvarjena ali slabša kot je bilo ob pregledu vozila pred odkupom.

To je to kar lastnik srednje ohranjenega avta pričakuje. Takojšni odkup povprečno ali podpovprečno ohranjenega vozila brez pasti in drobnega tiska. S takojšnim plačilom in prenosom lastništva. Prav tako se pričakuje da neregistrirane in nebrezhibna vozila odpelje z avtovleko na stroške podjetja.

Vse našteto dobite tukaj www.avto-odkupim.si

In še pošta za hitri kontakt podgorsek2006@gmail.com 


 



 

 





 


3 komentarji: